J2US: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - Ο χορός της Βανδή στη Μελίνα, το δώρο από fans και η Ευρυδίκη
Media

J2US: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - Ο χορός της Βανδή στη Μελίνα, το δώρο από fans και η Ευρυδίκη

J2US: Χθες το βράδυ (18/3) απολαύσαμε ακόμα ένα λαμπερό σόου με πολύ χορό, τραγούδι, ευτράπελα αλλά και εκπλήξεις. 

Και μπορεί τα περισσότερα να τα είδατε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, υπάρχουν όμως και εκείνα που δεν είδατε αλλά ήμασταν εκεί για να τα καταγράψουμε εμείς.

Όπως ότι η Μελίνα Νικολαΐδη δεν έφυγε από το πλευρό της μητέρας της Δέσποινας Βανδή απολαμβάνοντας τη βραδιά και φυσικά όμορφες στιγμές μαζί της.

Μάλιστα σε κάποιο διάλειμμα, ο φακός του gossip-tv «τσάκωσε» μαμά και κόρη να έχουν απομονωθεί λίγο πιο πέρα και να συζητούν, με τη Δέσποινα Βανδή να πειράζει την κόρη της χορεύοντάς της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στα διαλείμματα φυσικά θαυμαστές μέσα από το κοινό έσπευδαν κοντά στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες για να τους χαιρετήσουν ή να τους ζητήσουν ένα αυτόγραφο. Ξεχωριστή επαφή με φαν της είχε η Δέσποινα Βανδή την οποία πλησίασαν δύο κορίτσια που ήθελα να της κάνουν ένα δώρο. Ένα δώρο που δυσκολεύτηκε λίγο να ανοίξει η τραγουδίστρια αλλά η ίδια τις ευχαρίστησε από καρδιάς.

Και αν αναρωτιέστε τι κάνουν οι κριτές κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων εκτός από το να μιλούν με φαν τους, σας αποκαλύπτουμε ότι πολλές φορές πάνε στο καμαρίνι για να φρεσκαριστούν, άλλοτε μιλάνε με δικούς τους ανθρώπους στο κινητό ή απλά τσιμπούν κάτι ελαφρύ αν νιώσουν πείνα. Όπως έκανε ο Σταμάτης Φασουλής που δεν έδειχνε να επηρεάζεται από τον τόσο κόσμο που βρισκόταν γύρω του.

Και αν αναρωτιέστε τι κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star χθες το βράδυ βρέθηκε στο πλατό του J2US για να απολαύσει το σόου αλλά και να στηρίξει από κοντά τον καλό της φίλο Περικλή Κονδυλάτο με τον οποίο ήταν συνεχώς μαζί στα backstage. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ευρυδίκη όταν βρέθηκε στη σκηνή του J2US μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη, μίλησε και με τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο όπως θα θυμάστε υπήρξαν ζευγάρι σε παλιότερο κύκλο του Just χωρίς όμως η ατμόσφαιρα να είναι και πολύ ευχάριστη ανάμεσά τους καθώς υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους.

Στο τελείωμα της βραδιάς και αφού είχαν ανακοινωθεί τα ζευγάρια που αποχωρούν, ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου και η κυρία Στέλλα με τον Πάνο Καλλίδη, οι υπόλοιποι συντελεστές άρχισαν να τους αποχαιρετούν. Όπως η Πηγή Δεβετζή που έσπευσε να ευχηθεί τα καλύτερα στην κυρία Στέλλα από εδώ και στο εξής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved