Μαρία Ματσούκα: Αποκάλυψε πως είναι το πρόσωπο που «κρύβεται» πίσω από τη συγγραφέα, Μαρία Μαρσέλου
Media

Μαρία Ματσούκα: Αποκάλυψε πως είναι το πρόσωπο που «κρύβεται» πίσω από τη συγγραφέα, Μαρία Μαρσέλου

Η Μαρία Ματσούκα αποκάλυψε πρώτη φορά πως γράφει τα δικά της βιβλία τα οποία και υπογράφει με το ψευδώνυμο… Μαρία Μαρσέλου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, η Μαρία Ματσούκα είπε πως επέλεξε να υπογράφει με ψευδώνυμο καθώς θεωρούσε πως πολλοί άνθρωποι θα αμφισβητούσαν την ιδιότητά της.

matsouka-(5).jpg

«Τα τελευταία δυο χρόνια γράφω τα δικά μου βιβλία. Νομίζω ότι πια, μπορούμε να το πούμε, είμαι η Μαρία Μαρσέλου. Εδώ και δυο χρόνια συγγραφώ με ψευδώνυμο. Έχω εκδώσει ήδη δυο βιβλία. Διάβαζα πολύ και ασταμάτητα. Το 2015, με προτροπή του συζύγου μου, ξεκίνησα μαθήματα δημιουργικής γραφής και εκ τότε ξεκίνησα να γράφω ασταμάτητα. Αν δεν ήταν ο σύζυγός μου, νομίζω δε θα είχα μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πήγαινε καν το μυαλό μου. Αυτός, είδε κάτι παραπάνω σε μένα» είπε η Μαρία Ματσούκα και συνέχισε:

matsouka-(3).jpg

«Επέλεξα να υπογράφω με ψευδώνυμο γιατί θεωρούσα ότι πολλοί άνθρωποι θα αμφισβητούσαν την ιδιότητά μου και λόγω της εταιρείας μου με τα μαγιό και λόγω του ότι έχω υπάρξει στα μέσα εδώ και πολλά χρόνια και με ξέρουν με μια άλλη εικόνα. Πίστευα, και ακόμη πιστεύω ότι πολλοί θα με αμφισβητούσαν ως συγγραφέα»

matsouka-(4).jpg

«Αποφάσισα να αποκαλύψω τώρα αυτή μου την ιδιότητα γιατί πλέον νομίζω ότι έχω το κοινό μου και με πιστεύει. Αυτό μου δίνει δύναμη για να πω ποια είμαι. Η πρώτη που διάβασε ολοκληρωμένο το βιβλίο μου, ήταν η μαμά μου… Η Δήμητρα το διάβασε αφότου εκδόθηκε. Ήθελα να της το δώσω έτοιμο, με πίστευε.

matsouka-(1).jpg

Τώρα με το βιβλίο νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι που θα πουν ότι το εξέδωσα λόγω της αδερφής μου. Όχι. Το έστειλα μόνοι μου όπως όλοι οι συγγραφείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved