Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου τα πρώτα χρόνια να απέχω από την TV»
Media

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου τα πρώτα χρόνια να απέχω από την TV»

Η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου μιλάει για την συνειδητή απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ως ηθοποιός αλλά και  για τον τρόπο με τον οποίο θωρακίζεται στην καθημερινότητά της. 

Συνέντευξη της ηθοποιού, τον ρόλο της οποία έχουμε όλοι αγαπήσει στη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι Κοιμάσαι». Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μιλάει για την τηλεόραση, τον Βασίλη Μπισμπίκη και για τη δημοσιότητα.

Παρακολουθώντας την πορεία σας, διαπιστώνει κανείς ότι η τηλεόραση δεν είναι και το αγαπημένο σας μέσο. Θα μπορούσατε όλα αυτά τα χρόνια να είχατε μια πολύ πιο γρήγορη αναγνωρισιμότητα εάν επιλέγατε να κάνετε από την αρχή της καριέρας σας τηλεόραση...

Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου, τα πρώτα χρόνια μου ως ηθοποιός, να αποφύγω την τηλεόραση. Πάντοτε ήμουν πιο αφοσιωμένη στο θέατρο και ένιωθα την ανάγκη -στα πρώτα μου βήματα σε αυτόν το χώρο-, να αποκτήσω την εμπειρία που χρειαζόμουν πριν βρεθώ αντιμέτωπη με ένα τόσο σκληρό μέσο όσο η τηλεόραση. Θέλει εμπειρία, θέλει ετοιμότητα, θέλει πολύ κόπο και πολλή δουλειά και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση και να πειραματίζομαι. Ήθελα να πατήσω πιο γερά στα πόδια μου.
Όταν λοιπόν ήρθε η πρόταση του Ανδρέα Μορφονιού για το σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα»
-νωρίτερα είχαμε συνεργαστεί και στην πρώτη του ταινία, την «Τζαμάικα»-, αισθάνθηκα ότι ήταν ένας σκηνοθέτης που ήξερα ήδη, άρα μπορούσα να τον εμπιστευτώ. Όταν, μάλιστα, με ενημέρωσε για το υπόλοιπο καστ, ένιωσα ότι έπρεπε να το τολμήσω, ακριβώς γιατί θα έμπαινα σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον. Δουλεύοντας ήδη δέκα χρόνια στο θέατρο, σκέφτηκα ότι αν δεν το έκανα τη δεδομένη χρονική στιγμή με τον Ανδρέα, πότε θα το έκανα; Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, τον Ανδρέα για αυτή την ευκαιρία.

papadop-kotsa.jpg

Πρωταγωνιστήσατε και σε μια παράσταση, το «Άνθρωποι και ποντίκια», που σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε talk of the town και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Τι σας έχει μείνει από τη συνεργασία σας με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Το «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι μια δουλειά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μεγάλη τύχη για εμένα να είμαι στην ομάδα. Λάτρεψα την παράσταση, λάτρεψα το χαρακτήρα μου, λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο δουλέψαμε με τον Βασίλη. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτήν τη συνεργασία. Δίνετε την εντύπωση ενός ανθρώπου που κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις όχι μόνο στην επαγγελματική του ζωή αλλά και σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα του.

Η δημοσιότητα σας κάνει να νιώθετε ευάλωτη;

Ναι, πολύ, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίζω. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά προσπαθώ, όπως όλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

1674747871676-634635339-kotsa.jpg



Με ποιον τρόπο... θωρακίζεστε;

Προσπαθώ να μην του δίνω πολλή σημασία και να μην το αφήνω να επηρεάζει την καθημερινότητά μου και την ψυχική μου διάθεση.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Το πιο άμεσο είναι να βρω λίγες ημέρες μέσα στο Πάσχα, το τριήμερο δηλαδή, για να ξεκουραστώ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα άλλο σχέδιο.

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved