Τάσος Νούσιας - «Έτερος Εγώ»: «Δεν είχαμε ξαναδεί ανάλογη σειρά που να παίζει με το μυαλό του θεατή»
Media

Τάσος Νούσιας - «Έτερος Εγώ»: «Δεν είχαμε ξαναδεί ανάλογη σειρά που να παίζει με το μυαλό του θεατή»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια Έτερος Εγώ δίνει έμφαση στην ανάδειξη των διαφορετικών θεμάτων στην εξέλιξη της ιστορίας.

Η σειρά που γνώρισε το ευρύ κοινό το 2017 ως ταινία με αποχρώσεις ψυχολογικού θρίλερ και το 2019 μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη μέσω της συχνότητας της Cosmote TV, κατάφερε έπειτα από τρεις σεζόν και 24 επεισόδια να αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά της στην ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία και να ορίσει ξανά το περιεχόμενο των αστυνομικών σειρών.

Με αφορμή το τέλος της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Τάσος Νούσιας ο οποίος εντάχθηκε στο καστ στη δεύτερη σεζόν, μιλάει για το αγαπημένο θρίλερ και τις εξελίξεις στην επόμενη σεζόν.

«Θέλω να εξάρω το σενάριο γιατί εν αρχή ην ο λόγος και ο λόγος ευθέως και στη δίκιά μας τη δουλειά απόλυτα. Μιλάμε για τραγωδιακό μέτρο, είναι της δραματικής ποίησής μας από αρχαιοτήτων χρόνων και νομίζω είναι και ο καμβάς που τηρείται παγκοσμίως στα σενάρια. Εδώ ο Σωτήρης, η Κατερίνα Φιλιώτου κατέθεσαν ένα σπουδαίο πόνημα με mind game. Γιατί δεν είχαμε ξαναδεί ανάλογη σειρά που να παίζει με το μυαλό του θεατή», συμπληρώνει ο πρωταγωνιστής δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ανάδειξη των διαφορετικών θεμάτων στην εξέλιξη της ιστορίας.

nousias.jpg

«Βρέθηκα σε έναν κόσμο, ένα σύμπαν όπως ο Σωτήρης θέλει να το ονομάζει, το οποίο αποκτά και φουτουριστικές διαστάσεις μέσα από την ιστορία, τα σκηνικά του τα υπέροχα αλλά και από τη διάνοια των ρόλων. Εχει ένα πολύ χαρισματικό καμβά χαρακτήρων και ανθρώπινης ψυχοπαθολογίας ο Σωτήρης. Με αφορμή τους ήρωές του και την περιπλάνησή τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βλέπουμε διάφορα θέματα τα οποία αγγίζουν πολύ βαθιά σημεία και δυστυχώς ριζωμένα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαπλοκή στα ανώτατα επίπεδα, οι σχέσεις εξουσίας και οργανωμένου εγκλήματος, η βία, η διαστροφή του ανθρώπινου είδους και η ακρότητα της»

Πηγή: Τα Νέα

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved