Τσαφούλιας και Βλάχος ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Media

Τσαφούλιας και Βλάχος ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, ωστόσο οι υπεύθυνοι των εταιρειών παραγωγής και οι δημιουργοί δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε νέα πρότζεκτ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος, μαζί με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, μετράει αντίστροφα για την έναρξη των γυρισμάτων της τηλεοπτικής μεταφοράς του μυθιστορήματος «Δεκαεπτά κλωστές» του Πάνου Δημάκη.

Μόνο που ο πρώτος, πέρα από τη σεναριογράφο, πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις του και με τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της νέας, φιλόδοξης σειράς της COSMOTE TV.

vlaxos.jpg

Το μυθιστόρημα αφηγείται την πραγματική ιστορία ενός εγκλήματος που συνέβη στα Κύθηρα το 1909. Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα.

Όμως, η ξαφνική απόρριψη, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved