Media

Μαρίνα Ασλάνογλου για Γεωργούλη: «Όλο αυτό δημιουργεί μια σύγχυση αλλά θα φανεί στην πορεία»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Αλέξη Γεωργούλη και κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί δεν τοποθετήθηκε επί της καταγγελίας καθώς όπως είπε η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξή της για όλα όσα ακούγονται.

aslanoglou-georgoulis-(1).jpg

«Δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα. Ξέρω τον Αλέξη και προσωπικά. Έχουμε συνεργαστεί. Σαφέστατα, όταν ακούγεται μια κακοποίηση για μια γυναίκα ή για έναν οποιονδήποτε άνθρωπο, είμαστε με αυτή τη πλευρά αλλά, από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα εξετάσουν αυτή την κατάσταση και αυτή την υπόθεση.

aslanoglou-georgoulis-(3).jpg

Εγώ δε μπορώ να πάρω θέση σε κάτι. Για μένα ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει με έναν τρόπο και τώρα παρουσιάζεται με έναν άλλον. Δε ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, δε μπορώ να εκφέρω μια γνώμη. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι σαν να σου λέει ένας άνθρωπος που τον ξέρεις στην καθημερινότητα και πως λειτουργεί, ότι λειτουργεί και κάπως αλλιώς. Όλο αυτό δημιουργεί μια σύγχυση αλλά, θα φανεί στην πορεία», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved