«Σασμός» - Αλέξανδρος Μούκανος: Ο τηλεοπτικός πατέρας του Σταύρου δίνει spoiler για τη σειρά
Media

«Σασμός» - Αλέξανδρος Μούκανος: Ο τηλεοπτικός πατέρας του Σταύρου δίνει spoiler για τη σειρά

Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρο στις σκηνές της χώρας και άλλα τόσα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο ο Αλέξανδρος Μούκανος παραμένει ταπεινός. Φέτος είναι ο πατέρας του Σταύρου και του Βαννέλη στον «Σασμό» και με περηφάνια προβάλλει ένα σωστό πρότυπό γονιού τού παρελθόντος στο σήμερα. Ο λόγος στον ίδιο..

Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να έχετε σημαντικές αποκλίσεις από τον ήρωά σας, τον Μήτσο.

«Ακριβώς έτσι είναι και η ζωή του Αλέξανδρου στη πραγματικότητα. Είμαι κι εγώ ένας παραδοσιακός μπαμπάς, έτοιμος να σταθώ στο πλευρό των παιδιών μου. Μπορεί να φαίνομαι λίγο απρόσιτος λόγω των σκληρών χαρακτηριστικών που φέρω, ωστόσο η πραγματικότητα διαφέρει. Αυτό που βλέπετε στον “Σασμό”. αυτό είμαι! Έχω δύο παιδάκια, 12 ετών δίδυμα και όλη μου η ζωή είναι αφιερωμένη σε εκείνα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο μπροστά μου».

Ωστόσο μας κάνει εντύπωση που άφησε την πατρίδα του που αγαπάει τόσο πολύ, για να βρεθεί στην Κρήτη.

«Χτύπησε το παιδί του με το αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικό αφού έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κανείς. Αναγκάστηκε να πάει. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα άφηνε εύκολα ο Μήτσος την πατρίδα του».

sasmos.jpg

Υπήρξαν διάφορα σχόλια στα μέσα δικτύωσης για τη στιγμή που ο Μήτσος έπαιξε κλαρίνο πάνω από τον χτυπημένο Σταύρο.

«Ξεσηκώθηκαν οι φαν της σειράς και τους καταλαβαίνω. Ήταν λίγο ακραίο αλλά συμβαίνει η μουσική να βοηθάει ανθρώπους σε δύσκολες φάσεις της ζωής τους. Γνωρίζω διάφορα σχετικά περιστατικά. Το ήθελαν οι άνθρωποι της παραγωγής. Είχε πολύ ανθρώπινη διάσταση η στιγμή».

Στο νοσοκομείο μάλιστα, ο Μήτσος ήρθε σε επαφή με τον Αστέρη. θα μάθει ο ήρωάς σας ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;

«Πολύ αργότερα. Ίσως τη στιγμή που θα το μάθει να μην έχει και αξία αφού όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους».

1675213988347-690681397-stavros-asteris.jpg

Γνωρίζουμε πως παίρνει τον Σταύρο και φεύγουν από την Κρήτη! Είναι αλήθεια;

«Αυτό είναι το σωστό. Να αποστασιοποιηθεί από την Αργυρώ ο Σταύρος για κάποιο διάστημα. Ο ήρωάς μου θα τον πάρει και θα φύγουν. Στο μεσοδιάστημα θα υπάρξει πολλή δράση στη ζωή των ηρώων, δηλαδή μέχρι να έρθει η στιγμή της φυγής. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι τι θα γίνει από τη στιγμή που οι δυο τους θα φύγουν από το νησί»,

Ο Βαγγέλης θα παραμείνει όμως πίσω. Πώς θα αντέξει ο Μήτσος, να αφήσει τον άλλο του γιο μόνο, ειδικά αφού μαθαίνει πως έχει μπλεξίματα με τον υπόκοσμο;

«Ο Μήτσος δεν θα σταματήσει να ανησυχεί για τον Βαγγέλη και να αγωνιά για το μέλλον του. θα φύγει όμως αφού εκείνος θα του δώσει ορισμένες υποσχέσεις πως θα προσπαθήσει να ξεμπλέξει. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να το κάνει αυτό ο Βαγγέλης».

Υπάρχει περίπτωση ο ήρωάς σας να φτάσει στο σημείο να ψάξει τον Ευθύμη Φαρμάκη και να του ζητήσει να αφήσει το παιδί του μακριά από τις δουλειές του;

«Όχι, δεν το νομίζω. Τουλάχιστον προς το παρόν. Αξίζει όμως να σας αναφέρω πως όταν φεύγει ο Μήτσος από την Κρήτη, λέει τρεις λέξεις “εις το επανιδείν". Μπορεί ενδεχομένως να συμβεί κάτι με τον Βαγγέλη και να πάει ο Μήτσος να μαζέψει και εκείνον. Υποθέσεις κάνω...».

SASMOS-D.Ale3andrhs.JPG

Από την άλλη, ο Φαρμάκης θα δει τον κόσμο του να καταρρέει.

George Xantinakis

Η στάση του απέναντι στην Αργυρώ δεν θα αποκτήσει ποτέ εκδικητικό χαρακτήρα, λόγω του ότι άφησε τον γιο του;

«Ποτέ. Ο στόχος του είναι να ηρεμήσει τα πράγματα με υποχωρήσεις και βάσανο προσωπικό, θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Δεν θέλει εντάσεις, δεν πιστεύει σε αυτές. Ουσιαστικά θα καθοδηγήσει τον Σταύρο στις αντιδράσεις του»,

Έχει γίνει γνωστό πως αγαπάτε πολύ τη μουσική και θέλατε πάντα να μάθετε κλαρίνο.

«Αγαπώ όντως τη μουσική και παίζω μπουζούκι. Ο,τι έχει να κάνει με την παράδοση, το λατρεύω. Πάντα ήθελα να μάθω κλαρίνο και για να πω την αλήθεια ο Μήτσος είναι ένα πρότυπο που είναι πολύ κοντά μου. Είναι στο DNA μου, στη φτιασιά μου, μου θυμίζει τον πατέρα μου. Όλους εκείνους τους γονείς που νοιάζονται για τα παιδιά τους, μακριά από τη μανία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έχω την αίσθηση πως ο κόσμος είχε ανάγκη να δει αυτό το πρότυπο. Οι νέοι και οι άνθρωποι της πόλης μάλλον δεν γνωρίζουν πολλά τέτοια πρότυπα».

sasmos-(6).JPG

Αυτή την περίοδο όμως είστε και στα γυρίσματα της «Παραλίας» που θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

«Εκεί υποδύομαι τον παπά των Ματάλων. Κάτι αντίστοιχο με τον παπά Μιχάλη στον “Σασμό". Η σύγκρουση των δύο κόσμων, του κατεστημένου του χωριού, με την αναζήτηση των νέων να βρουν την ελευθερία τους. Εκεί θα συμβούν διάφορα και ο παπάς προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στους δύο κόσμους που σας προανέφερα. Ο ήρωάς μου ξέρει πράγματα αλλά δεν μιλάει. Προσπαθεί να τα προσεγγίσει αλλιώς τα προβλήματά του. Η οικογένειά του θα εμπλακεί στους θανάτους και τα μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια στην κλειστή κοινωνία της Κρήτης. Η σειρά αυτή θα είναι η επιτυχία της σεζόν».

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το ΚΘΒΕ, πήρατε την απόφαση να μη συνεχίσετε...

«Αυτό έγινε λόγω του ότι δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις λόγω γυρισμάτων. Πάντα είχα ένα σπίτι στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, όμως φέτος οι τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις -θα κάνω και ένα guest στο “Maestro" ενώ ολοκλήρωσα τις σκηνές μου στη σειρά “Στα τέσσερα” του ANT 1 + δεν μου άφησαν το περιθώριο να κάνω κάτι παραπάνω».

Πηγή: TV - 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved