Σασμός: Το twitter «έλιωσε» με τις πατρικές συμβουλές του Αντώνη στην Αργυρώ!
Media

Σασμός: Το twitter «έλιωσε» με τις πατρικές συμβουλές του Αντώνη στην Αργυρώ!

Ο Σασμός είναι μια αγαπημένη σειρά των χρηστών του twitter. Και η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να σχολιάζουν τα όσα βλέπουν στο κάθε επεισόδια. Στο σημερινό επεισόδιο «έλιωσαν» με την τηλεφωνική συνομιλία του πατέρα-αστυνόμου με την Αργυρώ.

Συνεχίζουμε να συγκλονιζόμαστε από τα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και το ενδιαφέρον όλων μας παραμένει αμείωτο.

Τα όσα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου στο επεισόδιο της σειρά, όπως ήταν λογικό (...), δεν άφησαν αδιάφορους και τους χρήστες του twitter που «ζήλεψαν» τις τρυφερές συνομιλίες του αστυνόμου με την κόρη της Μαρίνας.

Για να σας εντάξουμε λίγο στο κλίμα θα αναφέρουμε μερικά πράγματα από τα όσα έγιναν στο σημερινό επεισόδιο.

Ο Αστέρης λοιπόν μετά την αποκάλυψη ότι ο Πετρής είναι δικό του παιδί απομακρύνεται από την Αργυρώ.

mathios-asteris.jpg

Η Θοδώρα επικοινωνεί με την Έλενα για να μάθει τι έχει συμβεί, προσπαθώντας να καταλάβει πόσο εμπλέκεται ο Λευτέρης. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι πως ο Λευτέρης την ακούει.

Έτσι, η εμμονή της με την Έλενα την φέρνει σε σύγκρουση με τον Λευτέρη. Ο Παύλος και η Καλλιόπη συνεχίζουν τη συμμαχία τους για να κρατήσουν χώρια τον Αστέρη και την Αργυρώ.

sasmos-(3).JPG

Ο Μαθιός μαθαίνει ότι ο Παύλος σκοπεύει να ερευνήσει την προέλευση του όπλου, οδηγούμενος όλο και περισσότερο σε απόγνωση.

Η Αργυρώ κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, το γυαλί, ωστόσο, μεταξύ τους φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά.

sasmos-argyrw-asteris.jpg

Η επίμαχη σκηνή του σημερινού επεισοδίου του «Σασμού» που συνεπήρε το Twitter, ήταν όταν ο Αντώνης πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ και της έδωσε πατρικές συμβουλές για τη σχέση της με τον Αστέρη.

Η Αργυρώ κλαίει με αναφιλητά και ευχαριστεί τον Αντώνη για όσα της είπε και λίγο μετά πάει να βρει τον Αστέρη.

«Την συμβουλεύει σαν δικό του παιδί και ας μην την θυμάται», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Ακολουθούν κάποια tweet που μαρτυρούν το ενδιαφέρον των χρηστών-τηλεθεατών της σειράς

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved