Εκλογές 2023: Τι θα φορέσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο debate;
Media

Εκλογές 2023: Τι θα φορέσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο debate;

Ντιμπέιτ εκλογών 2023: Το debate των πολιτικών Αρχηγών έχει προγραμματσιστεί να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ.

Μπορεί το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις απαντήσεις που θα δώσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο σημερινό ντιμπέιτ όμως είναι καίριο να δούμε και τις ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνουν οι διεκδικητές της ψήφου του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στη «Super Κατερίνα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βαδίσει σε κλασσικά μονοπάτια, με μπλε κοστούμι σε σκούρους τόνους, λευκό πουκάμισο, ενώ θα επιλέξει γραβάτα την τελευταία στιγμή, ανάμεσα σε μπορντό και γαλάζιους τόνους.

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να τον δούμε με μπλε κοστούμι και άσπρο πουκάμισο, ενώ τον Νίκο Ανδρουλάκη με σκούρο κοστούμι σε μπλε τόσο, λευκό πουκάμισο και γραβάτα ανάλογα με τη διάθεσή του εκείνη τη στιγμή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα φορέσει ένα σκούρο κοστούμι, με σιέλ πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα φορέσει σκούρο σακάκι και λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα, ακολουθώντας το μοντέλο των τηλεοπτικών εμφανίσεών του μέχρι τώρα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ξεκαθάρισε μιλώντας στη «Super Κατερίνα» ότι δεν θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών.

«Οι πολιτικοί καλύπτονται και από τις προσωπικές τους ασφάλειες, οι οποίες αποτελούνται από πολλούς αστυνομικούς. Δεν θα κλείσει το κέντρο και κανένας δρόμος», ανέφερε συγκεκριμένα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved