Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά – Σειρές, show και ψυχαγωγία στο κόκκινο!
Media

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά – Σειρές, show και ψυχαγωγία στο κόκκινο!

Το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη σεζόν έχουν τα στελέχη του ΑΝΤ1. Εδώ και καιρό «οχυρώνουν» κάθε ζώνη και προσπαθούν να σχεδιάζουν με προσοχή το νέο πρόγραμμα...

Στην πρωινή ζώνη, το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα θα παραμείνει στις επάλξεις. Ο κεντρικός παρουσιαστής όχι μόνο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά όπως όλα δείχνουν, μαζί του θα είναι σχεδόν όλη η ομάδα. Φωτεινή Πετρόγιαννη, Τάσος Τεργιάκης και Άρια Καλύβα έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια και έχουν δέσει με τον οικοδεσπότη.

Έτσι, στόχος του ίδιου του Λιάγκα είναι όλοι να βρεθούν στις ίδιες θέσεις, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Όσον αφορά στη Μαρία Κορινθίου; Η μελαχρινή ηθοποιός, όπως φαίνεται, δεν θα συνεχίσει. Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό, όμως τα πλάνα της και αυτά που θέλει να κάνει είναι διαφορετικά.

«Γίνονται διάφορες συζητήσεις. Γίνονται προτάσεις και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εξακολουθώ να έχω ένα συμβόλαιο με το κανάλι του ΑΝΤ1, προέχει αυτό. Θα δούμε», είχε πει η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend».

liagas.webp

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου και την πόρτα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα βρίσκεται στο team της εκπομπής για να σχολιάζει την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν με τον τρόπο του.

Στη μεσημεριανή ζώνη πρωταγωνίστρια είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως είχαμε γράψει και αναφέρει παλαιότερα, το συμβόλαιό της μπορεί να λήγει και κάποιες δηλώσεις της να μαρτυρούσαν κάποια κούραση από το καθημερινό, όμως η οικοδέσποινα του «Rouk Zouk» είναι από τις σταθερές αξίες του ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες δεν θα την άφηναν να φύγει απλά και εύκολα κι έτσι όλα δείχνουν ανανέωση της συνεργασίας.

Η Ζέτα, άλλωστε, είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα που μπορεί να βρεθεί σε περισσότερες από μία θέσεις, είτε στην prime time είτε στη μυθοπλασία. Στόχος της, μάλιστα, είναι να βρεθεί και σε κάποια σειρά του καναλιού.

Την ίδια μοίρα θα έχει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και του «The 2night show» είναι στην κατηγορία με τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, οπότε δεν θα αποχωριστεί τη θέση του τη νέα σεζόν.

grigoris-arnaoutoglou.webp

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ «5X5»

Το τηλεπαιχνίδι παραμένει στον προγραμματισμό του καναλιού, όμως αναζητείται νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή. Τόνι Σφήνος, Κατερίνα Ζαρίφη, Κρατερός Κατσούλης, Σάββας Πούμπουρας είναι από τους ανθρώπους που έχουν ακουστεί, ενώ ο Μελέτης Ηλίας -που είχε ακουστεί ιδιαίτερα- πρόσφατα ξεκαθάρισε:

«Η αλήθεια είναι όχι άκουσα κι εγώ το όνομά μου για το 5X5 πριν μου γίνει κάποια πρόταση. Ενώ υπάρχει η διάθεση από μέρους μου να δοκιμαστώ στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, δυστυχώς όμως, με γυρίσματα και παραστάσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος».

ΟΙ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΤΗΣ PRIME TIME KAI TO «DRAGON’S DEN»

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι αντενικοί εξασφάλισαν τα δικαιώματα του πρότζεκτ «Οι Προδότες». Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες!

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, αποστολές. Για κάθε αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100.000 ευρώ! Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους.

Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι.

Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους, την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει. Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Γιατί μία λάθος εκτίμηση μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Ποιοι θα καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τα επόμενά τους βήματα; Ποιοι θα προστατέψουν τον εαυτό τους; Ποιοι θά πάρουν στο τέλος μέχρι και 100.000 ευρώ; Να σημειωθεί ότι το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα και υπάρχουν σκέψεις η πρώτη επίσημη να γίνει τον Ιούνιο, χωρίς όμως να έχει, κλειδώσει κάτι.

DRAGONS'-DEN-GREECE1.webp

Παράλληλα, για την επόμενη χρονιά, έχει αποφασιστεί ο δεύτερος κύκλος του «Dragons’ Den». Ο Σάκης Τανιμανίδπς θα επιστρέφει με το παιχνίδι επιχειρηματικότητας. Επιχειρηματίες όλων των ηλικιών με καινοτόμους ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά πλάνα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους στους Έλληνες Dragons και να κλείσουν τη συμφωνία της ζωής τους.

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Μία εκ των μεγάλων παραγωγών, που είχε προγραμματιστεί να βγει τώρα αλλά πήρε αναβολή, είναι η «Μάγισσα». Με την υπογραφή του διδύμου των «Άγριων Μελισσών», της Μελίνας Τσομπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, η εν λόγω σειρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές.

Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Ελληνες ετοίμαζαν την επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους... Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν γίνει γνωστά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτό της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Τάσου Νούσια.

Στο ίδιο μετερίζι ετοιμάζονται οι «Ψυχοκόρες». Το σενάριο, που υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη, αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, με μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν. Μία από τις κεντρικές ηρωίδες θα υποδυθεί η Δήμητρα Ματσούκα, σηματοδοτώντας μάλιστα με αυτό τον τρόπο την επιστροφή της στην τηλεόραση, ύστερα από ένα μικρό διάστημα αποχής.

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved