Survivor: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Πρίαμο: «Γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου έβγαλες στη σέντρα;»
Media

Survivor: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Πρίαμο: «Γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου έβγαλες στη σέντρα;»

Survivor All Star: Εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, νεύρα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη είχε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο παίκτης που είναι μάλιστα και υποψήφιος για αποχώρηση, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για τον Μάριο Πρίαμο και on camera, στην προσωπική του συνέντευξη.

«Σταυρούλα, Μπόγδανος, Στέλλα, εννοείται πως θα ψηφίζανε Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάντζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει "γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό". Και καλώς σκέφτεται έτσι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα. Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και εσύ την Στέλλα».

Δείτε το βίντεο από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved