Κατέρρευσε & ο Καβατζίκης μετά την Σταυροπούλου: «Δεν είναι στο χέρι σου, έχουν προαποφασιστεί αυτά»
Media

Κατέρρευσε & ο Καβατζίκης μετά την Σταυροπούλου: «Δεν είναι στο χέρι σου, έχουν προαποφασιστεί αυτά»

To συναισθηματικό ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη, με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από την Βίκυ Σταυροπούλου και προβλήθηκε στον αέρα του «Πάμε Δανάη» στο MEGA.

Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή της συνέντευξης της Βίκυς Σταυροπούλου ο γνωστός δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση από τα όσα μοιράστηκε η ηθοποιός με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της κόρης της Δανάης Μπάρκας.

stavropoulou.jpg

«Θα προσπαθήσω να μιλήσω εγώ. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμής, σε αυτά που είπε η Βίκυ, κάπου συναντάμε τον εαυτό μας. Εγώ δεν ξέρω πως συγκρατήθηκα την ώρα της συνέντευξης, τώρα όμως δεν άντεξα. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και τον βλέπεις που φεύγει σιγά σιγά, ισχυει αυτό που είπε η Βίκυ. Βλέποντας τους ανθρώπους να έρχονται στη δύση τους και να φεύγουν σιγά σιγά, σκέφτεσαι αν μπορώ να κάνω κάτι παρά παραπάνω και κάτι παραπάνω, πολλές φορές όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω» εξομολογήθηκε αρχικά, με μάτια βουρκωμένα, ο Άρης Καβατζίκης στους συνεργάτες της πρωινής εκπομπής.

aris.JPG

«Γιατί δεν είναι στο χέρι σου… Έχουν προαποφασιστεί αυτά τα πράγματα… Και την καταλαβαίνω γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία με την Βικούλα, δουλεύουμε τα ίδια χρόνια περίπου και ξέρω πόσο καλός και πόσο δοτικός και πόσο καλός άνθρωπος είναι αλλά, όντως Βίκυ, δεν είμαστε θεοί».

«Το κατανοώ δηλαδή αυτό που λέει. Ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το μοίρασμα που έκανε. Την ευχαριστώ γιατί όλοι μας τα έχουμε ζήσει αυτά που έχει ζήσει η Βίκυ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε τέλος, εμφανώς συγκινημένος, ο Άρης Καβατζίκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved