Media

J2US: Ο Κοκλώνης ρώτησε ευθέως τη Στικούδη τι γίνεται με τις συζητήσεις με τον Λιάγκα! Τι απάντησε;

Gossip-tv Team

J2US: Στην πρώτη επικοινωνία του Νίκου Κοκλώνη με το celebrity room και την Κατερίνα Στικούδη στο αποψινό σόου (17/6) ο παρουσιαστής δεν χαρίστηκε αλλά έσπευσε να βγάλει είδηση! 

Παρά το γεγονός ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις μεγάλες αδυναμίες του παρουσιαστή, ο ίδιος έδειξε να είναι περίεργος για το τηλεοπτικό παρασκήνιο που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστρια την όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.

koklonis-stikoudi-1.jpg

Ο Νίκος λοιπόν πέρασε στο... παρασύνθημα και με το που την είδε τη ρώτησε τι γίνεται με τις συζητήσεις που κάνει αυτόν τον καιρό. Αναφερόταν φυσικά στις συζητήσεις της Κατερίνα με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μιας και η Μαρία Κορινθίου ολοκληρώνει τη συνεργασία της στο τέλος της φετινής σεζόν.

«Θα δούμε Νίκο μου, θα δούμε, είμαστε ακόμα σε συζητήσεις» του αποκρίθηκε η Κατερίνα Στικούδη η οποία έδειξε να έχει μία δόση αμηχανίας καθώς δεν περίμενε την ευθεία ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη.

Ο παρουσιαστής πάντως τής ξεκαθάρισε πως τη θέλει εκείνος να συνεχίσει στο σόου σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε μία συνεργασία μετά τις συζητήσεις τους εκεί στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved