Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από τη Μουρμούρα και η αντικαταστάτριά της
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από τη Μουρμούρα και η αντικαταστάτριά της

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα που πήρε το πράσινο φως για ακόμα μία χρονιά, για την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση αλλά και την αντικαταστάτριά της.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη περίοδο νομίζω είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αυτή τη στιγμή θα ξεκουραστώ γιατί θα έχουμε την ενδέκατη χρονιά της Μουρμούρας και παράλληλα, από 1η Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες για τον “Θάνατο του εμποράκου” που θα ανέβει στο θέατρο Ζήνα».

Και πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζει η Μουρμούρα και έχουμε βάλει ένα στοίχημα να πάμε για 15η χρονιά και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για καλό. Θα έχουμε καινούριο ενδιαφέρον, καινούριες ιστορίες, νέα πρόσωπα στο cast. Mάλλον, το βλέπω να πηγαίνουμε για 15 χρόνια».

RENESSI.jpg

Για την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση τόνισε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @ Star: «Δε νιώθω πολύ ευχάριστα με την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση αλλά το ίδιο είχα πάθει και με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Πέντε χρόνια συγκατοικώ και με έναν άλλο άνθρωπο. Της εύχομαι τα καλύτερα. Θα κάνουμε casting για την αντικαταστάτριά της. Μου έχουν γίνει προτάσεις για να κάνω και κάτι άλλο αλλά την απάντηση την ξέρουν ήδη».

klelia.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Breakfast @ Star.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved