Νέο ξέσπασμα από τον Θοδωρή Κατσαφάδο: «Γίνονται διανομές με βάση τα likes, είναι απαράδεκτο»
Media

Νέο ξέσπασμα από τον Θοδωρή Κατσαφάδο: «Γίνονται διανομές με βάση τα likes, είναι απαράδεκτο»

«Είμαι της παλιάς σχολής και είμαι 50 χρόνια στη δουλειά. Δεν συμφωνώ με τις καινοτομίες που προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο», λέει στην εκπομπή Καλοκαίρι #yes ο Θοδωρής Κατσαφάδος με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση «Μήδεια».

«Ο Σοφοκλής, ο Ευρυπίδης και ο Αισχύλος κάτι θέλουν να πουν με τα έργα τους και αυτά πρέπει να υπηρετήσουμε. Αν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο να γράψουμε ένα άλλο έργο.

katsafados-(3).jpg

Αυτή τη στιγμή γίνονται διανομές στο θέατρο και την τηλεόραση με βάση τα likes. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ο ηθοποιός είναι επάγγελμα, έχει κώδικες, σπουδάζεται.
Πρέπει να γίνονται οι διανομές βάση των γνώσεων και των ικανοτήτων. Το αρχαίο θέατρο θέλει άλλες ικανότητες. Τι θα πει είσαι γνωστός;

Τι πάει να πει ταλέντο; Δεν είναι αφηρημένη έννοια. Θέλει γνώσεις και σπουδές.
Η σκηνή δεν είναι βήμα, είναι επάγγελμα. Είμαι 50 χρόνια στη δουλειά και ακόμα ανησυχώ αν είμαι καλός, ακόμα σπουδάζω.

katsafados-(1).jpg

Δεν κάνουμε δοκιμές. Εμένα να μου έρθει να κάνω για λίγο τον γιατρό και λίγο τον δικηγόρο; Ή είσαι ή δεν είσαι ηθοποιός. Ή είσαι του επαγγέλματος ή δεν είσαι.
Αν δείτε πώς παίζει κάθε βράδυ τη Μήδεια αυτό το υποκριτικό ηφαίστειο, η Μαρία η Κίτσου! Να δείτε τι πάει να πει υποκριτική» είπε μεταξύ άλλων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εκπομπή το πρωί της Δευτέρας (24-07).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved