Νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα»! Η Παρθένα Χοροζίδου παίρνει τη θέση της Ρένεση στην καρδιά του Ηλία
Media

Νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα»! Η Παρθένα Χοροζίδου παίρνει τη θέση της Ρένεση στην καρδιά του Ηλία

Μια δυνατή έκπληξη επιφυλάσσει στους τηλεθεατές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ο Alpha.

Μπαίνοντας στην ενδέκατη χρονιά της η κωμική σειρά βρίσκεται σε φάση ευρείας ανανέωσης και μετά από σημαντικές αποχωρήσεις έρχονται στο πλευρό των πρωταγωνιστών νέα πρόσωπα. Η Κλέλια Ρένεση είπε «αντίο» στη «Μουρμούρα» και ως κυρία Καίτη άφησε μόνο του τον Ηλία, κατά κόσμον Βλαδίμηρο ΚυριακΙδη. Ποια θα είναι η γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του μετά τον χωρισμό;

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από αλλεπάλληλα κάστινγκ, όπου συμμετείχαν πολλοί ηθοποιοί, το χρίσμα παίρνει η Παρθένα Χοροζίδου, που μπαίνει στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

parthena2.jpg

Η γνωστή ηθοποιός ξεχώρισε στα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε μαζί με τον Βλ. Κυριακίδη, καθώς οι ιθύνοντες της σειράς διαπίστωσαν χημεία μεταξύ τους και αποφάσισαν να τη χρίσουν διάδοχο της Καίτης στην... καρδιά του Ηλία.

Μετά τον χωρισμό, ο ήρωας πηγαίνει αρχικά στη μητέρα του, την οποία υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου, και στη συνέχεια αλλάζει σπίτι, όπου θα γνωρίσει τη νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του. Και ενώ τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη, η Π. Χοροζίδου εντάσσεται επίσημα στο καστ από αύριο, οπότε και θα κάνει το ντεμπούτο της στη «Μουρμούρα».

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, υπενθυμίζεται ότι στη θέση της Ελένης Κοκκίδου, που αποχώρησε, έρχεται στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου η Μαρία Κατσανδρή, ενώ το νέο ζευγάρι απαρτίζουν ο Στάθης Κόικας και η Εριέττα Μανούρη.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved