Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ το ρόλο του Ντίνου στον Παράδεισο»
Giorgos Makris Photography
Media

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ το ρόλο του Ντίνου στον Παράδεισο»

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Ντίνος Παπακώστας από τον Παράδεισο των κυριών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy day στον Alpha για τις εξελίξεις στη σειρά, για την οικογένεια και την καθημερινότητά του.

«Είναι μια πολύ σκληρή δουλειά, δουλεύουμε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Χρησιμοποιούμε το νευρικό μας σύστημα, το καταθέτουμε, το παραθέτουμε και μοιραζόμαστε καταστάσεις με τον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για τον ρόλο του Ντίνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία πρόταση που δεν μπόρεσα να αρνηθώ, ένα μεγάλο ρίσκο και για το κανάλι και για την παραγωγή. Είναι συνθήκες τις οποίες τις εκτιμώ, και τους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση και γι’ αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project το οποίο το έχω αγαπήσει πολύ και νομίζω κι αυτό μου αποκαλύπτεται καθημερινά».

Argyrhs-Pantazaras.jpg

Τι θα δούμε από το ζευγάρι Ντίνου – Μιράντας αυτή τη σεζόν;

«Αυτό είναι κάτι απρόβλεπτο και για μένα, γιατί οι σεναριογράφοι κρατούν πολύ ζωντανό το σενάριο», είπε.

Όσο για την Αμαλία: «Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή της Αμαλίας, ξυπνά στον Ντίνο τον έρωτα που ίσως άφησε, που έχασε, που παρέδωσε και του αναδύονται μνήμες και προφανώς ο εγωισμός του οξύνεται… Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην μάχεται με τον εγωισμό του καθημερινά».


Δείτε τι άλλο είπε στο σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved