Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές της Ακαδημίας - Στη διεύθυνση η Ηρώ - Όσα είπε η Μαρία Σολωμού
Media

Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές της Ακαδημίας - Στη διεύθυνση η Ηρώ - Όσα είπε η Μαρία Σολωμού

Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε απόψε στη σκηνή του Fame Story τους καθηγητές της Ακαδημίας και φυσικά τη Διευθύντρια που θα είναι η Ηρώ. 

Μάλιστα ο παρουσιαστής τής παρέδωσε το κλειδί της Ακαδημίας με την Ηρώ να τονίζει μεταξύ άλλων: «Είναι βαριά η ευθύνη μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες με τους σπουδαστές αλλά θέλω να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν. Υπάρχουν δύο κομμάτια, το πρώτο κομμάτι είναι ότι πρέπει να κρατάμε κάποια όρια και το δεύτερο κομμάτι ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανθρώπινοι και να τους μείνουν κάποια πράγματα φεύγοντας από εδώ».

famestory-1-5-1160x818.jpg

Τις χορογραφίες και την κίνηση των διαγωνιζόμενων θα αναλάβει ο χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το image making η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης είναι η Μαρία Σολωμού, ενώ σε ό,τι αφορά την εικόνα των παιδιών στα social media θα διδάξει στους εκκολαπτόμενους τραγουδιστές ο Φίλιππος Ιωάννου ή Fipster αν προτιμάτε.

Ο Κύπριος τραγουδιστής Άλεξ Παναγή θα είναι καθηγητής φωνητικής, έχοντας ως vocal coaches τους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου. Ο Νικόλας Ραπτάκης μάλιστα απουσίαζε απόψε (30/9) καθώς βρίσκεται στην Κύπρο στο πλευρό της Άννας Βίσση για εμφάνισή της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι καθηγητές αλλά και η Ηρώ για την Ακαδημία και τη δουλειά που πρόκειται να κάνουν με τους υποψήφιους φοιτητές της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved