«Όσοι είχαν απωθημένα με τη Σπυροπούλου, ας τα έβγαζαν τότε»
NDP photo agency
Media

«Όσοι είχαν απωθημένα με τη Σπυροπούλου, ας τα έβγαζαν τότε»

Ο  Θοδωρή Ρακιτζής σχολίασε την κόντρα του Λιάγκα με τον Ουγγαρέζο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά.  

Για την κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου: «Είμαι με το μέρος του Λιάγκα, ο Ουγγαρέζος έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο για να του κάνει κριτική. Οι φίλοι μιλάνε πρώτα. Ο ευεργετημένος είναι λέξη βαριά αλλά είναι αληθινή. Κι εμένα με έχει ευεργετήσει. Και όπως να το κάνουμε άλλο ο παρουσιαστής και άλλο ο δίπλα. Του Ουγγαρέζου η καλύτερη εποχή ήταν δίπλα στον Λιάγκα».

Όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά: «Η επιλογή του πάνελ της ήταν επιλογή ανάγκης. Μου λείπει η Χριστοπούλου. Ο Κωνσταντάρας δεν είναι καλός δημοσιογράφος. Αν ήταν θα ρώταγε την Τσολάκη τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ. Είναι ωραίο που όλο το καλοκαίρι λέγαμε ότι πήρε εκπομπή και τώρα βγαίνει η ίδια εκπομπή με άλλο όνομα από την ίδια εταιρεία παραγωγής;».

rakintzis.jpg

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ό,τι και να κάνει η Μενεγάκη το παρασκήνιο την καθηλώνει. Υπάρχει μια αρνητικίλα από τον κόσμο για την Ελένη Μενεγάκη. Εγώ βλέπω ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα ούτε μπροστά ούτε από πίσω. Επειδή ψιλομπαίνει και στο γκόσιπ, τα χάνει σιγά σιγά, μου θυμίζει Τατιάνα Στεφανίδου».

Τέλος, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Να είχαν την ψυχή να τα βγάλουν τότε τα απωθημένα τους. Μετά τι να το κάνω; Να μου το παίξεις ήρωας;

Όλοι έκατσαν για το γυαλί μη χάσουνε τη δόξα. Μετά που διαλύθηκε η ιστορία μου το παίζεις ήρωας. Είσαι δειλός και ανίκανος για τη δουλειά αυτή».

Και κατέληξε: «Δυναμώνω πολύ στο Fame Story θέλω να πάει καλά. Κλείνω την τηλεόραση στη Μενεγάκη»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved