Μετά τη φωτιά: Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει - Η εξέταση DNA
Media

Μετά τη φωτιά: Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει - Η εξέταση DNA

Το Μετά τη φωτιά, έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, και εντυπωσίασε με τις καθηλωτικές ιστορίες των πρωταγωνιστών, τις εντυπωσιακές σκηνές και την άψογη σκηνοθεσία του.

Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται απόψε 12 Οκτωβρίου για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

meta-th-fotia.jpg

Μετά τη φωτιά

KOSMAS KOUMIANOS

Μετά τη φωτιά - Πέμπτη 12 Οκτωβρίου/Επεισόδιο 3

Η Ειρήνη, σίγουρη γι’ αυτό που είδε, κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Αλέξανδρο ότι αυτός ευθύνεται για τον χαμό της Ανθής στη φωτιά. Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει και επιμένει να γίνει εξέταση DNA της σορού. Η Ιωάννα, αποφασισμένη να πάρει την Ιόλη και να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό, ζητάει από τον Νίκο να της βρει πλαστά διαβατήρια. Εκείνος, αγνοώντας τον κίνδυνο, ζητάει τη βοήθεια του Οδυσσέα, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια και τους υπαίτιους της πυρκαγιάς… Η Φαίδρα αποφασίζει να προχωρήσει με το σχέδιό της και μεταφέρει την Ανθή στο σπίτι της... Όταν, όμως, η Ανθή ξυπνάει από τη νάρκωση και συνειδητοποιεί πού βρίσκεται, προσπαθεί να διορθώσει το λάθος που έχει γίνει…

Μετά τη φωτιά - Δείτε το τρέιλερ

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο. Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved