Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας τυφλωμένος από την προδοσία αποφασίζει να τιμωρήσει την Αλεξάνδρα
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας τυφλωμένος από την προδοσία αποφασίζει να τιμωρήσει την Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς - Ο Ιάσονας εμποδίζει την Αλεξάνδρα να το σκάσει με τον Μάρκο και τα παιδιά και τυφλωμένος από την προδοσία αποφασίζει να την τιμωρήσει.

Ο Μάρκος καταλαβαίνει πως το σχέδιό τους απέτυχε και υποπτεύεται πως πίσω από όλα, κρύβεται η Μαργέτα. Επιστρέφοντας καταρρακωμένος στο σπίτι, μαζί με τον γιο του, βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την Ευγενία που τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους. Η Αλεξάνδρα κρατείται με τη βία από τον Ιάσονα και βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας. Οι πολιτικάντηδες και οι οικοπεδοφάγοι, έχοντας χάσει τα ίχνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, ρίχνουν αλλού τα βέλη τους. Το σχέδιό τους τίθεται σε εφαρμογή, απειλώντας όχι μόνο περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ψυχές. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι διψασμένος για εκδίκηση και η ζωή της Μαργέτας κρέμεται από μια κλωστή.

EROTAS-FYGAS.jpg

Έρωτας φυγάς

Έρωτας φυγάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αποφασίζουν να κάνουν τη μεγάλη τους έξοδο. Σύμμαχος στην προετοιμασία αυτής της απόπειρας, η γυναίκα που στο παρελθόν δε θα πίστευε ποτέ η Αλεξάνδρα ότι θα τη βοηθούσε.

Η προεκλογική πορεία της Μαργέτας βαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Η βοήθεια της Άννας αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου, που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική της. Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή. Πλέον, όσοι βρίσκονται στον περίγυρο της Μαργέτας, κινδυνεύουν θανάσιμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved