Γη της Ελιάς spoiler: «Ο Δημοσθένης προχωρώντας το «χοντραίνει» κι άλλο το παιχνίδι»
Media

Γη της Ελιάς spoiler: «Ο Δημοσθένης προχωρώντας το «χοντραίνει» κι άλλο το παιχνίδι»

Γη της Ελιάς: Μεγάλο spoiler από τον Κούλλη Νικολάου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις εξελίξεις στη ζωή του Δημοσθένη Καπερνάρου, του ήρωα που υποδύεται στο σίριαλ.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(4).jpg

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος σας στη «Γη της ελιάς»;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως, σίγουρα ο Δημοσθένης δεν πρόκειται να γίνει ξαφνικά το «καλό παιδί». Αντίθετα, μάλλον προχωρώντας χοντραίνει κι άλλο το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει σκοτεινές πτυχές του αλλά και κάποιες ευαισθησίες.

Θα αλλάξει χαρακτήρα ο Δημοσθένης στον τρίτο κύκλο;

Οι γκάνγκστερ έχουν πολύ συγκεκριμένη και ιδιαίτερη φιλοσοφία και ψυχολογία. Στη ζωή τους έχουν πάντα ψηλό τρία πράγματα και αυτά είναι η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Δημοσθένης δεν άλλαξε με το σοκ που έπαθε όταν σκότωσαν μπροστά στα μάτια του τον γιο τού, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει μυαλό. Σε μία άλλη ζωή, ίσως. (Γελάει.)

Στα επόμενα επεισόδια, η Ξένια μένει έγκυος στο παιδί του. Τι προσπαθεί να κερδίσει με αυτό το σχέδιο;

Αυτό που θέλει να κερδίσει ο Δημοσθένης και καταστρώνει αυτό το σχέδιο είναι να πάρει τη... ρεβάνς από την Ασπασία. Παρόλο που πρόκειται για μία σκληρή εκδίκηση, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και λίγο το δίκιο που έχει ο ήρωάς μου. Η σύζυγός του τού «φόρτωσε» ένα ξένο παιδί ως δικό του, ανεξάρτητα αν αυτός αγαπάει πολύ αυτό το κορίτσι. Έτσι, ο Δημοσθένης, όταν έμαθε την αλήθεια 19 χρόνια αργότερα, θέλει να την εκδικηθεί. Και να ήθελε να... αγιάσει αυτός ο τύπος, η Ασπασία δεν τον αφήνει.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(10).jpg

Ο Δημοσθένης θα μιλήσει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της Ξένιας; Στην Ασπασία σχεδιάζει να το πει;

0 Δημοσθένης ακολουθεί το σχέδιο που έχει στο μυαλό του, όμως η Ασπασία θα ανακαλύψει μόνη της την εγκυμοσύνη της Ξένιας και μάλιστα σύντομα.

Θα γεννηθεί αυτό το παιδί;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται. Προς το παρόν, είμαστε στον 5ο μήνα.

Θα αλλάξει η σχέση του ήρωα με την κόρη του, την Ειρήνη;

Όχι, δεν πρόκειται να διαταραχθεί ποτέ η σχέση του με την κόρη του. Μάλιστα, ακόμα και όταν θα μάθει η Ειρήνη τι συμβαίνει, ο δεσμός πατέρα - κόρης δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Ο Δημοσθένης την αγαπάει πολύ, γιατί την έπιασε στα χέρια του νεογέννητη και αισθάνεται ότι είναι η κόρη του 100%.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(5).jpg

Από τη στιγμή που ο Δημοσθένης έμαθε ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του γιου του, του Κίμωνα, μαλάκωσε μαζί του. θα αναπτύξουν στενές σχέσεις;

Ναι. 0 Δημοσθένης, από τότε που έμαθε την αλήθεια, όχι μόνο μαλάκωσε τη στάση του, αλλά... σχεδόν τον αγαπάει τον Ορέστη. Φυσικά, με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει εκείνος. Ο Ορέστης, αυτή τη στιγμή, είναι ένα «υποκατάστατο» του γιου του.

Η αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα τον βαραίνει; Θα την ομολογήσει ποτέ;

Αυτό το μυστικό τον βαραίνει πάντα, έχει ενοχές και τύψεις... Όσο σκληρός και αν είναι με τα παιδιά του, στην πραγματικότητα τα λατρεύει. Βέβαια, το αν θα πει κάποτε την αλήθεια, αυτό είναι ένα σεναριακό θέμα που δεν το γνωρίζω. Όμως, μέχρι στιγμής, από τα σενάρια που έχω εγώ στα χέρια μου, ο Δημοσθένης δεν μιλάει για αυτό το ζήτημα.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(1).png

Θα αποκαλυφθεί κάποτε ότι ο Δημοσθένης Καπερνάρος ζει μία δεύτερη κρυφή ζωή, καθώς είναι έμπορος όπλων και ναρκωτικών;

Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στο φως. Τώρα το πότε θα συμβεί δεν το γνωρίζω, αυτό είναι θέμα σεναρίου.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved