Μετά τη Φωτιά - Ελπίδα Νικολάου για Παλιοσπύρου: «Νιώθω δέος για τη δύναμη της Ιωάννας»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς Μετά τη Φωτιά - Με την Ελπίδα Νικολάου στα σετ
Media

Μετά τη Φωτιά - Ελπίδα Νικολάου για Παλιοσπύρου: «Νιώθω δέος για τη δύναμη της Ιωάννας»

Η Ελπίδα Νικολάου έπαιξε για πολύ λίγο με το πραγματικό της πρόσωπο στη σειρά Μετά τη φωτιά αφού το σενάριο να είναι εγκαυματίας μετά τη φωτιά που ξέσπασε. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία δείχνει να έχει λατρέψει την ηρωίδα που ενσαρκώνει, μιλάει για τη μοναδική εμπειρία που είχε στη συνάντησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία τη βοήθησε πολύ να αποδώσει σωστότερα τον ρόλο της. Η Ελπίδα Νικολάου μιλάει με δέος για εκείνη και αναφέρεται και στον ρόλο της στη σειρά...

Έχουμε δει ηθοποιούς να τσαλακώνονται, αλλά εσένα σε είδαμε μόνο σε ένα επεισόδιο με τη φυσική σου εικόνα και στη συνέχεια σε βλέπουμε ως εγκαυματία. Αλήθεια, σε πόση ώρα ολοκληρώνεται αυτό το μακιγιάζ;

Πλέον χρειαζόμαστε συνολικά δύο με δυόμισι ώρες για να είναι ολοκληρωμένος ο ρόλος από άποψη μακιγιάζ αλλά και ενδυματολογικά. Υπεύθυνοι για το make up είναι ο Γιώργος και ο Ρούλης Αλαχούζος και prosthetic make-up artists ο Άρης Βερέμης με την ομάδα του. Όταν κάναμε για πρώτη φορά το μακιγιάζ, το έβλεπα να χτίζεται λίγο λίγο. Μετά βγήκα στο πλατό, σε ένα χώρο όπου όλοι ήξεραν πώς θα δείχνω, όλοι γνώριζαν ότι ήμουν στο make-up room και ετοιμαζόμουν να εμφανιστώ μεταμορφωμένη σε εγκαυματία. Παρ’ όλα αυτά, είδα, έστω για δευτερόλεπτα, το δέος στο βλέμμα τους. Για να ερμηνεύσω το ρόλο και να μπορέσω να λειτουργήσω σε αυτόν, να τον σωματοποιήσω, πραγματοποίησα εκτεταμένη έρευνα σε βάθος.

META-TH-FWTIA-EP.-05-(5).jpg

Η Ελπίδα Νικολάου υποδύεται την εγκαυματία στη σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη Φωτιά

Η ιστορία σου -όπως και της συμπρωταγωνίστριάς σου, Ντόρας Μακρυγιάννη- είναι άμεσα συνδεδεμένη με γεγονότα που έχουν απασχολήσει την ελληνική κοινωνία, και ειδικότερα με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που είχε υποστεί επίθεση με οξύ η οποία της προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα.

Είχα δει συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου -η οποία μας έκανε την τιμή να έρθει στα γυρίσματα πρόσφατα- όπου είχε δηλώσει ότι της πήρε δύο μήνες να βρει τη δύναμη να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Προσπαθώ να διαβάσω όσο περισσότερα μπορώ και μετά το βιώνω στο γύρισμα, μέσω της υποκριτικής, νιώθοντας δέος για τη δύναμη της Ιωάννας και όλων των ανθρώπων που παλεύουν.

1698238608804-781372603-1697710060768-589968829-PHOTO-2023-10-16-15-18-16A.jpg

H Ελπίδα Νικολάου με την Ιωάννα Παλιοσπύρου σε διάλειμμα από τα γυρίσματα.

Τι μηνύματα έχεις λάβει;

Διάφορα. Παρατηρώ ότι ο κόσμος δείχνει να έχει την ανάγκη να αποκαλυφθεί η Ανθή στον Τάσο, να επαληθευτεί η πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη, η οποία όμως έχει πολλές εκφάνσεις. Είναι ωραίο να έχουμε ιδανικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η αγάπη δοκιμάζεται και πάντα χρειάζεται χρόνος επούλωσης, χρειάζεται επί της ουσίας αποδοχή μιας κατάστασης.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved