«Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά» - Λύγισε στον αέρα η Ναταλί Κάκκαβα! Εξερράγη ο Γκουντάρας
Media

«Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά» - Λύγισε στον αέρα η Ναταλί Κάκκαβα! Εξερράγη ο Γκουντάρας

Super Κατερίνα: Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για την παραίτηση που υπέβαλε από τον δήμο Σαρωνικού, καταγγέλλοντας απαράδεκτες συμπεριφορές.

Όπως είπε, ο Δήμαρχος προχώρησε στην παύση των καθηκόντων της και την φώναξε το ίδιο απόγευμα στο γραφείο του για να της το ανακοινώσει.

Η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του για να φιλοξενηθεί και η δική του άποψη, όμως, δεν κατάφεραν να τον βρουν. Σύμφωνα με τη γραμματεία του Δημάρχου, που επικοινώνησε με τη Super Κατερίνα κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, βρισκόταν σε σύσκεψη και δεν μπορούσε να τοποθετηθεί.

Εξερράγη η Ναταλί Κάκκαβα και παραιτήθηκε: «Δεν μου το επιτρέπουν η ηθική και ο αξιακός μου κώδικας»

Η Ναταλί Κάκκαβα, ανέφερε σήμερα στον αέρα ότι την κατηγόρησαν για ανάρμοστη και καταχρηστική συμπεριφορά. Όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, ο δήμαρχος της επικοινώνησε ότι δέχτηκε επιστολή από τους προέδρους των ΚΑΠΗ οι οποίοι ζητούσαν την απομάκρυνσή της. Ανέφερε επίσης ότι όλοι αυτοί έχουν προσληφθεί από τον Δήμαρχο.

kakkava1.jpg

«Είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφω στην τρίτη ηλικία, είναι άτομα που ξέρω πόσο δοτικά είναι και θα υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματά τους. Εγώ ήμουν κάθε βδομάδα μαζί τους, κάναμε δραστηριότητες, γυμναστική, μαθήματα κομμωτικής, μακιγιάζ και μου έλεγαν ότι θέλουν να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους οι ίδιοι. Εγώ είμαι πάντα με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήμουν εκεί όλες τις ώρες, άφησα την οικογένειά μου και ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν με τον κόσμο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Α; βρεθεί ένας να μου προσάψει κάποιο περιστατικό αγένειας. Εγώ τον πίστευα από την αρχή ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον Δήμο, αρνήθηκα την πρόταση από το ΟΡΕΝ πέρσι για να είμαι δίπλα του», είπε η Ναταλί Κάκκαβα με δάκρυα στα μάτια.

«Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά, είμαι πολύ φορτισμένη», είπε λίγο νωρίτερα με τρεμάμενη φωνή.

Αμέσως μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξερράγη. Όπως ειπώθηκε, ο Δήμαρχος πήρε το Σαββατοκύριακο τηλέφωνο την Ναταλί και εκείνη έτρεμε.

kakava.jpg

«Δεν έγινε ξαφνικά, συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο συγκεκριμένος δήμαρχος. Εγώ τον θέλω εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Πήρε τις προάλλες τηλέφωνο στη Ναταλί και η Ναταλί έτρεμε, το καταλαβαίνετε; Μου έλεγε: σήκωσέ το εσύ, Γρηγόρη, τρέμω! Υπήρχε και κόσμος στην παρέα μπροστά που το είδε. Να βγει και να πει ότι δεν πήρε... Έκανε μια κατάπτυση ανακοίνωση τη στιγμή που ξέρει ποια είναι η Ναταλί. Και ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανε. Είναι η γυναίκα μου! Να θυμηθεί τι έκανε σπίτι μου όταν ήρθε και με ρωτάγανε τα παιδιά μου. Ευτυχώς τα ακούγανε κι άλλοι. Δόξα το Θεό και την Παναγία. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Και ξέρουν όλοι ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει. Θέλω να έρθεις εδώ και να με κοιτάζεις στα μάτια, γιατί ξέρουμε και οι δύο την αλήθεια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», είπε καταλήγοντας η Ναταλί Κάκκαβα.

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Κάκκαβα: Tέλεσε τον πρώτο γάμο ως αντιδήμαρχος

Λιάγκας: Απαντά σε Τριαντάφυλλο & Κάκκαβα–«Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους, ούτε προς το κανάλι»

Ναταλί Κάκκαβα: Εκτός εκπομπής του Open - Οι 2 φορές που δεν μίλησε με την Μαριάντα Πιερίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved