Εξερράγη η Ναταλί Κάκκαβα και παραιτήθηκε: «Δεν μου το επιτρέπουν η ηθική και ο αξιακός μου κώδικας»
Showbiz

Εξερράγη η Ναταλί Κάκκαβα και παραιτήθηκε: «Δεν μου το επιτρέπουν η ηθική και ο αξιακός μου κώδικας»

H Ναταλί Κάκκαβα, υπέβαλε την παραίτηση της από την θέση της αντιδημάρχου και καταγγέλει απαράδεκτες συμπεριφορές.

Η ίδια μας ενημέρωσε γι' αυτό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής, στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου. Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε. Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο. Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες), από τον Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού. Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες.

Κάκκαβα για Μικρούτσικο: «Δεν θα πηγαίνει κανένας στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει;»

kakkava-(3).jpg

Η ηθική μου όμως και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω. Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία. Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει. Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη.

Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα. Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-05-27-7.36.30-pm.jpg

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Κάκκαβα: Tέλεσε τον πρώτο γάμο ως αντιδήμαρχος

Λιάγκας: Απαντά σε Τριαντάφυλλο & Κάκκαβα–«Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους, ούτε προς το κανάλι»

Ναταλί Κάκκαβα: Εκτός εκπομπής του Open - Οι 2 φορές που δεν μίλησε με την Μαριάντα Πιερίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved