Media

Κάκκαβα για Μικρούτσικο: «Δεν θα πηγαίνει κανένας στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει;»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Νάταλι Κάκκαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την πρόσφατη on air που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στην εκπομπή Super Κατερίνα. 

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μία μόνιμη ενόχληση σε ό,τι του χαλάει την ροή των λεγομένων του, έχει την ανάγκη να δημιουργήσει ένταση» είπε για το συγκεκριμένο θέμα η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε:

Ναταλί Κάκκαβα: Δείτε την 20 χρόνια πριν- Μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω,το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε

kakkava-(3).jpg

«Η πρόθεσή μου δεν είναι να διακόψω κάποιον, ούτε να είμαι αγενής, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει ο Ανδρέας; Στεναχωριέμαι, αγαπώ τον Ανδρέα. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία και χορτασμένος τηλεοπτικά. Δεν ξέρω γιατί έχει ένταση».

Σε ό,τι αφορά τώρα τα τηλεοπτικά της πλάνα για το μέλλον, η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε: «Είχαμε κάνει συζητήσεις και ραντεβού για μία εκπομπή που επρόκειτο να γίνει αλλά δεν έγινε, ας περιμένουμε τώρα, ο χρόνος θα δείξει. Βγάζει μία δικαιολογημένη πικρία η Φαίη Σκορδά για τον ΣΚΑΙ. Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει, είναι η ίδια».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις της Νάταλι Κάκκαβα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved