Maestro: Η Μαρία Καβογιάννη σε παραλία των Παξών – Η αλλαγή της στον δεύτερο κύκλο
Media

Maestro: Η Μαρία Καβογιάννη σε παραλία των Παξών – Η αλλαγή της στον δεύτερο κύκλο

Maestro: Αλλαγμένη στον δεύτερο κύκλο της σειράς η Μαρία Καβογιάννη.

Κι αυτή η αλλαγή δεν έχει να κάνει φυσικά με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά αποκλειστικά και μόνο με την ηρωίδας της αν αναλογιστεί κανείς πως στα επεισόδια του νέου κύκλου θα τη δούμε όπως… στις backstage φωτογραφίες που ανέβασε από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτές η ηθοποιός απολαμβάνει την παραλία στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Δες τι ανέβασε στη gallery

Τα γυρίσματα συνεχίζονται μέρα και νύχτα, κάτω από όλες τις συνθήκες, στους μαγευτικούς Παξούς αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Μην ξεχνάτε άλλω­στε πως στο τελευταίο επεισόδιο, ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα, μετά τον θάνατο του Χαράλαμπου, απο­φασίζουν να φύγουν από το νησί. Τους βλέπουμε λοιπόν να έχουν πάρει το πλοίο της επιστροφής για Αθήνα, οπότε μεγάλο μέρος της ζωής τους στον β' κύκλο θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα.

maestro-(1).jpg

Η στιγμή που τα κύματα θα ξε­βράσουν το πτώμα του Χαράλαμπου δεν θα αργήσει να έρθει. και όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα νιώσουν την αντίστροφη μέτρηση να πλησιάζει. Δύο από αυτούς είναι ο Σπύρος και ο Αντώνης που θα μείνουν μαζί και ενωμένη. Πάντα στο πλευρό τους η Μαρία και η Χάρις. Η μια από τους Παξούς και η άλλη από την Αθήνα θα προσπαθήσουν να κάνουν τους δύο νέους να χαρούν τον έρωτά τους. Εξίσου χαρούμενος δεν θα είναι ο Ορέστης που θα βρεθεί στην Αθήνα με τη μητέρα του παιδιού του, Αλεξάνδρα. Όταν καταλά­βει τη μεγάλη αλήθεια πίσω από την εγκυμοσύνη της θα είναι αργά.

maestro-1-600x467-1.jpg

Αργά όμως θα είναι και για την Κλέλια που θα έχει συμβιβαστεί σε μια σχέση με τον θάνο. Ο μαέστρος θα μπει και πάλι στην καρδιά και τη ζωή της και γι’ αυτό κανείς δεν θα μπορεί να κάνει κάτι. Οι ήρωες του Χριστόφορου και στον δεύτερο κύκλο θα ακροβατούν μεταξύ ευτυχίας και δυστυχίας, θα γελούν, θα κλαίνε, θα ονειρεύονται και θα ζουν για να αντιμετωπίσουν το παρόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved