Φόνοι στο καμπαναριό: Γιώργος Μαυρίδης και Τραϊάνα Ανανία έρχονται στην απόλυτη κωμωδία Alpha
Media

Φόνοι στο καμπαναριό: Γιώργος Μαυρίδης και Τραϊάνα Ανανία έρχονται στην απόλυτη κωμωδία Alpha

Η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει αύριο στις 21:00 με το δεύτερο συναρπαστικό επεισόδιο!

Πέρα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία αλλά και τον γνωστό παρουσιαστή/tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο παρουσιαστή σε ρόλο ηθοποιού στη μικρή οθόνη.

Mavridis-and-Elisavet.jpg

Η Τραϊάνα Ανανία υποδύεται τη Λέλα, την συγκρατούμενη της Ηγουμένης Μαρίας καθώς όπως είδαμε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, το φονικό όπλο της δολοφονίας του Πέτρου βρέθηκε στο εικονοστάσιο του κελιού της και οδήγησε στην σύλληψη της. Έτσι, καταλήγει στο κελί παρέα με την Λέλα, η οποία θα φανεί πολύ χρήσιμη στην Ηγουμένη καθώς θα την οδηγήσει στο επόμενο στοιχείο της λύσης του μυστηρίου.

Traiana-and-Elisavet.jpg

Σε αυτό το επόμενο βήμα, η Ηγουμένη Μαρία επισκέπτεται τον tattoo artist Τζίμη Πικάσο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Μαυρίδης, ώστε να αναζητήσει απαντήσεις σχετικά με το τατουάζ του Πέτρου.

Δείτε εδώ το trailer:

Φόνοι στο Καμπαναριό: Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved