Ξέσπασε σε κλάματα ο Κούλλης Νικολάου - «Μου τη φέρατε...»
Media

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κούλλης Νικολάου - «Μου τη φέρατε...»

Ελένη: Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/10 ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός μίλησε για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του, ενώ έδωσε και ένα μεγάλο spoiler για τη Γη της Ελιάς στην οποία και πρωταγωνιστεί.

«Τον αγαπάμε, παρότι ο ρόλος του καμιά φορά μας τη δίνει λίγο γιατί δεν είναι του καλού ανθρώπου Κούλλη μου, και είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

«Ηθοποιός είμαι, ότι το είπες ότι είμαι καλός και το λες εσύ, αυτό έχει σημασία», απάντησε από την πλευρά του ο Κούλλης Νικολάου.

Για την παιδική του ηλικία ανέφερε:

«Ήμουν το πιο ταλαιπωρημένο, επειδή ήμουν το μικρότερο παιδί. Είχε πέσει ο κορεσμός, οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες. Ίσως ήταν σύνδρομο της εποχής τα πολλά παιδιά, δε νομίζω να είχε στόχους αυτό το πράγμα, απλά ήρθε. Μεγαλώναμε διαφορετικά. Εγώ δε θα μπορούσα σήμερα να μεγαλώσω 10 παιδιά».

Όπως λέει, ο τρόπος που μεγαλώνει τα δικά του παιδιά δεν έχει καμία σχέση με το πώς μεγάλωσε ο ίδιος.

«Δεν έχω πρότυπο το πώς μεγάλωσα εγώ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την αγάπη του πατέρα μου και τη μάνας μου, όμως ήταν διαφορετικός ο τρόπος σκέψης τους. Σήμερα, είμαστε πάνω από τα παιδιά μας για όλα, είναι άλλος τρόπος σκέψης».

«Ήμουν απονήρευτος και συνεχίζω να είμαι. Γεννήθηκα αγνός άνθρωπος και τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσω θέλω να την βλέπω με άλλο μάτι. Με ανησυχεί το γίγνεσθαι της σημερινής κοινωνίας, με στεναχωράει, αλλά κάνω μια μάχη ότι δεν πρέπει να το κάνω δικό μου πρόβλημα, πρέπει να ξυπνάμε και να λέμε υπάρχει φως και έχει ο Θεός και η μοίρα μας», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του μιλάει για κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ δάκρυσε όταν άκουσε την ίδια να εξιστορεί τον έρωτά τους.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που ήρθε να δει τη θεία της, το 2002. Ήταν ακαριαίο. Όταν γνωριστήκαμε, 5 – 6 μήνες μετά συγκατοικούσαμε», είπε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Κλαίρη Νικολάου, μιλώντας στην «Ελένη», ανέφερε:

«Είναι ο άνθρωπός μου, ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή. Είναι απόλυτα δημοκρατικός ως πατέρας, ψύχραιμος, με το χιούμορ μας, με τα αστεία μας, περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας. Ο ‘Δημοσθένης’ της’ Γης της Έλιας’ δεν έχει καμία σχέση με τον Κούλλη. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, κοινή γραμμή στις αποφάσεις μας.

»Είχαμε και τις συγκρούσεις μας, περάσαμε δύσκολα αλλά από την στιγμή που υπάρχει αγάπη και δυνατό συναίσθημα, νομίζω ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν».

Στο μήνυμα που του έστειλε είπε πως:

«Σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε περάσει μέχρι τώρα μαζί και για όλα όσα θα έρθουν», με τον ηθοποιό να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Μου την στήσατε κανονικότατα, άλλα περίμενα άλλα βρήκα. Την αγαπώ πάρα πολύ», είπε.

Οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»

Ο δημοφιλής ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από το MEGA, δίνοντας ένα μεγάλο spoiler.

«Υπάρχουν άνθρωποι σαν τον ‘Δημοσθένη’. Έχει λυγίσει στις μοναξιές του, αλλά δεν αλλάζει, είναι αυτό που λέμε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κερδίσει την κόρη του και να έχει μια καλή σχέση μαζί της. Το αγαπάει αυτό το κορίτσι», είπε.

Όσο για το spoiler;

«Περιμένει ένα μωρό. Αυτό είναι τροφή στον εγωισμό του, πρώτα από όλα για να πάρει τα πάνω του και να έρθει ένα παιδί που είναι όντως δικό του αλλά και μια τιμωρία στην Ασπασία. Τον λυτρώνει. Στα επεισόδια της επομένης εβδομάδας η Ασπασία θα πάει να συναντήσει την Ξένια και η Ξένια θα της πει ιδού το παιδί του Δημοσθένη και θα γινεί ο χαμός».

«Famagusta»

Για τη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta», την οποία θα δούμε από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ανέφερε:

«Δεν έχει οριστεί ημερομηνία. Δουλεύουμε πάνω του πολύ σκληρά, είναι μια υπερπαραγωγή, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ό, τι πω είναι λίγο, είναι σκληρές συνθήκες αλλά μας κάνει να νιώθουμε ότι θα δώσουμε κάτι πολύ σημαντικό και ισχυρό, Είναι ένα σήριαλ το οποίο σμιγεί τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved