Media

Κατερίνα Ζαρίφη: H νέα εκπομπή, τα νούμερα, οι μετρήσεις στον Αλεξάνδρου και ο Λιάγκας

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή ενώ σχολίασε τα ποσοστά τηλεθέασης, τις μετρήσεις στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

«Τώρα το βρίσκουμε στην εκπομπή, ήταν πολύ αγχωτικό αυτό που πήγαμε να κάνουμε έχει αρχίσει και αρέσει. Είναι αρχή για να μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης, εμείς θέλαμε να δείξουμε ακριβώς πώς είναι η εκπομπή. Είμαι ευχαριστημένη έως τώρα. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο Περού, μου έστειλε καλή επιτυχία μέσα από ένα live που έκανε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τα σχόλια που έκανε για το σκετσάκι της εκπομπής της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τις… μετρήσεις, επεσήμανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2»: «Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάτι τραγικό, ο χιούμορ είναι σαν τη γεύση. Τρως το σπανακόρυζο και σου αρέσει ή το τρως και δεν σου αρέσει. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τα καλά του λόγια, με είπε ταλαντούχα, ήρθε στο θέατρο. Δεν το έχω με τις απαντήσεις και το θεωρώ κρίμα. Δεχόμαστε όλες τις κριτικές, δεν υπάρχει σατιρική εκπομπή χωρίς κριτική».

zar3.jpg

«Ο Τόλης Παπαδημητρίου καταλαβαίνω ότι ένιωσε άβολα, είδε την πρώτη μέρα, δεν το καταλαβαίνω. Ήταν η πρώτη μέρα και υπήρχε το αίσθημα της “πρεμιερίλας”, μακάρι να μην υπήρχε», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved