Χρανιώτης: «Έχω απατήσει σύντροφό μου... Αν μπορούσα να αγαπάω δύο τρεις γυναίκες, ίσως θα ενέδιδα»
Media

Χρανιώτης: «Έχω απατήσει σύντροφό μου... Αν μπορούσα να αγαπάω δύο τρεις γυναίκες, ίσως θα ενέδιδα»

Για τον τηλεοπτικό του ρόλο στη σειρά Στα σύρματα στην ΕΡΤ μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή Δύο στις 10

Μιλώντας περί απιστίας, ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με δύο γυναίκες. Έχω απατήσει σύντροφό μου αλλά ποτέ παράλληλη σχέση. Μου φαίνεται αφόρητο όλο αυτό. Έχω ακούσει να έχουν διπλή ζωή. Αν μπορούσα να αγαπάω δύο τρεις γυναίκες ίσως θα ενέδιδα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχω τέτοια ανάγκη.

Από έρωτα έχω απατήσει. Δεν της είπα ότι ερωτεύτηκα και για αυτό την άφησα αλλά της το είπα πολύ πιο μετά και έχουμε καλές σχέσεις. Έπρεπε να το είχα κάνει εκείνη την στιγμή αληθινά και ατόφια. Θα ήταν πιο εύκολο και για εκείνη. Το ψέμα που υπερασπίστηκα έκανε κακό και σε μένα και σε εκείνη. Όταν πρέπει να διαλέξεις την κυνική αλήθεια ή το ψέμα, καλό θα ήταν να στραφείς στην κυνική αλήθεια. Δεν θα ήταν έτοιμη να το ακούσει αλλά ένα χαστούκι θα έκανε καλό σε έναν άνθρωπο. Προτιμώ το “χαστούκι” το λεκτικό».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τα χρήματα, ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχτηκε:

«Είμαι πολύ κακός επιχειρηματίας. Δεν είναι καλή η σχέση μου με τα χρήματα, είμαι σπάταλος και δεν μπορώ να καταλάβω πώς επενδύουν σε αυτό. Είμαι ευτυχής που δεν είμαι πλούσιος και κάνω αυτό που αγαπάω. Είμαι πολύ καλύτερος μετά τη γέννηση του γιου μου. Έχει τύχει από αμέλεια να αφήσω λογαριασμό της ΔΕΗ και μου το έκοψαν. Τώρα δεν θα ήθελα να ξυπνήσει το παιδί και να μην έχουμε ρεύμα για το γάλα του.

Τη μισώ τη φράση “δουλειά να υπάρχει”. Δεν θέλω να πηγαίνω στον ψυχολόγο μου και να λέω πόσο άσχημα περνάω. Πόσο μάλλον σε μια δουλειά, σε ένα σήριαλ, στο θέατρο. Μέσα στις προσευχές μου υπάρχει το να μην κάνω τέτοιου είδους υποχωρήσεις. Μερικές φορές με ρωτάνε αν έχω απωθημένα με ρόλους, δεν έχω».

Όσο για διάφορες συμπεριφορές που ίσως έχει δεχτεί σε συνεργασίες του, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε: «Δεν έχω αποχωρήσει λόγω τοξικής συνεργασίας. Θα έπρεπε να είχα φύγει από μια δουλειά λόγω ενός ανθρώπου που προσπαθούσε να μου επιβληθεί χωρίς να έχει την εμπειρία και περισσότερα χρόνια από εμένα στο θέατρο. Ήταν ένα παιδί με πολλή ορμή! Δεν ξέρω τι ανασφάλειες είχα τότε αλλά δεν έφυγα. Υπάρχουν, όμως, δουλειές που δεν είμαι τόσο υπερήφανος που τις έχω κάνει!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved