Ευγενία Σαμαρά: «Παίζω χαρτιά και είμαι "ζευγάρι" με τη Μαρία Καβογιάννη. Ξημερώνουμε παίζοντας»
Media

Ευγενία Σαμαρά: «Παίζω χαρτιά και είμαι "ζευγάρι" με τη Μαρία Καβογιάννη. Ξημερώνουμε παίζοντας»

Στούντιο 4: Η Ευγενία Σαμαρά ήταν σήμερα 1/11 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την κανάστα, ένα παιχνίδι με χαρτιά που είναι το αγαπημένο της και παίζει με τις επώνυμες φίλες της.

«Παίζω πολύ χαρτιά, παίζω κανάστα. Παίζεται με ζευγάρια, εμείς είμαστε πολλές παρέες γιατί μπορεί κάποιος να μην μπορεί. Η Μαρία Καβογιάννη είναι το ζευγάρι μου, έχει τη σιγουριά του νικητή! Παίρνει πολλές ώρες. Βρισκόμαστε νωρίς και λέμε “να κοιμηθούμε νωρίς γιατί έχουμε πρόβα” και ξημερώνουμε τελικά!

Το έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ένα πρωτάθλημα. Στην ψυχολογία όλα τα κορίτσια είναι μικρότερα και από εμένα. Είναι τέτοιοι οι χρόνοι της δουλειάς που είναι η διασκέδασή μου. Είμαι χορτασμένη από το έξω, οπότε όλα μπορούν να συνδυαστούν», είπε η Ευγενία Σαμαρά και συνέχισε λίγη ώρα μετά:

«Δεν λείπει κάτι, έχουν έρθει όλα όπως θέλω. Δεν πηγαίνει κάτι άσχημα! Και προσωπικές δυσκολίες και στη δουλειά έρχονται δυσκολία. Άμα ψάχνουμε να βρούμε το τέλειο. Άμα δεν έρθει και το δύσκολο, πώς θα έρθει κάτι ωραίο;

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι “έλα μωρέ δεν είσαι ηθοποιός, σε γνωρίσαμε από τους Αρβύλα”. Δεν κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα τελικά; Άρα είναι εύκολο να μπεις στο τρυπάκι ότι “δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι παρουσιάστρια”. Θα φανεί στο τέλος! Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και μπερδεύονται οι άνθρωποι που είναι στην Αθήνα. Δεν υπήρχαν κάμερες, δεν με καλούσαν σε συνεντεύξεις και ήταν όλα ήρεμα. Και πήρα πολλά και από εκεί».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved