Αϊβάζης : Η αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό και ο γνωστός τραγουδιστής που τη διεκδικούσε
Media

Αϊβάζης : Η αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό και ο γνωστός τραγουδιστής που τη διεκδικούσε

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο Πάμε Δανάη για την αποχώρηση της Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό, την πρόταση για να κάνουν μαζί εκπομπή και την αποκάλυψή για τον γνωστό τραγουδιστή που την διεκδικούσε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με την Μαρία Κορινθίου. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά με την Μαρία, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δεν θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί με την Μαρία. Αυτοί που μας πρότειναν να κάνουμε εκπομπή με την Μαρία γνωρίζουν. Από την στιγμή που δεν βγήκε στον αέρα είναι σα να μην έγινε τίποτα. Με την Μαρία Κορινθίου θα έκανα τηλεοπτικά οτιδήποτε μας ταιριάζει», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

aivazis-korinthiou.jpg

Τι συνέβη και αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου από το «Πρωινό»;

«Έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα την Μαρία στο «Πρωινό», μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνει. Η Μαρία είναι πολύ θετικό άτομο, δεν είναι ανταγωνιστική με την κακή έννοια. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε στο Πρωινό, δεν μπορεί κάποιος να σπάσει και να φύγει μία εβδομάδα πριν το τέλος. Η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της τα «θέλω» της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει. Η Μαρία είναι πολύ αντράκι, δεν «μασάει» από συμβόλαια και υποχρεώσεις. Η Μαρία έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι, προφανώς ήταν εντάξει. Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το «Πρωινό» η Μαρία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως έχει βιώσει παρενόχληση κι μίλησε για την καριέρα του.

«Δέχτηκα παρενόχληση στα πρώτα μου βήματα. Ο χειρότερος τρόπος παρενόχλησης είναι ο ψυχολογικός. Στα πρώτα μου βήματα μπήκε τοίχος μπροστά μου, το διαχειρίστηκα με πολύ θυμό. Καβάλησα το καλάμι στο ξεκίνημά μου. Δεν τα βρήκα όλα εύκολα, έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει ως κρεοπώλης και έχω παίξει μουσική σε strip club. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος στην Ολλανδία, για να πληρώνω την σχολή μου», δήλωσε.

«Την Μαρία Κορινθίου την διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος. Με την κόρη μας, Ισμήνη, είναι πιο αυστηρή η Μαρία. Δεν θα σταματήσω να είμαι χαζομπαμπάς, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που μεγαλώνει. Στην Ισμήνη αρέσει η υποκριτική, άλλα θέλει να ακολουθήσει και την νομική. Ετοιμάζω την ταινία «Μέχρι το τέλος» που έγραψα όταν η Μαρία ήταν έγκυος», σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Αϊβάζης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved