Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω»
Media

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω»

Super Κατερίνα: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η σκληρή Κυριακούλα που κάνει τα πάντα για την οικογένειά της, ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή του Alpha.

Όπως είπε, μέχρι να έρθει η Κυριακούλα στη ζωή της πίστευε ότι είναι αρκετά δύσκολο το casting σε σχέση με εκείνη στην τηλεόραση, γιατί δεν μπορεί να παίξει τις μικρές, δεν είναι μικρή.

«Με την Κυριακούλα είμαι σε ένα επόμενο στάδιο, έχω παιδιά 27 χρονών, αλλά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν κάνω κάποιο ιδιαίτερο μακιγιάζ παίζω βαμμένη/άβαφτη αλλά με το που βάζω τα ρούχα και μου φτιάχνουν το στημένο πολύ σκληρό μαλλί είναι σαν να μπαίνω σε ένα ταξίδι μαζί της. Υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω», είπε.

Είναι ο πρώτος “κακός” ρόλος που υποδύεται: «Με τους καλούς χαρακτήρες ταυτίζεσαι πολύ εύκολα γιατί και κακός άνθρωπος να είσαι δεν το καταλαβαίνεις, ταυτίζεσαι με αυτό. Οι κακοί χαρακτήρες χρειάζονται έναν πολύ διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος, να μη νιώθεις ότι εκτίθεσαι αλλά να νιώθεις ότι κάνεις ένα ρόλο. Με τρελαίνουν οι κακοί ρόλοι και φέτος είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοιο ρόλο. Την έχω ερωτευθεί την Κυριακούλα”», ανέφερε σε άλλο σημείο η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Pegky-Trikaliwth.jpg

Δεν αποκάλυψε αν θα βρεθεί το φονικό όπλο ούτε αν ο Στράτος θα ξαναμπεί φυλακή, αλλά όπως είπε «η χαρά μου θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς θα χαμογελάσει λίγο η Κυριακούλα και μετά το χαστούκι θα είναι πολύ δυνατό. Στα επόμενα επεισόδια αναγκαστικά λόγω του πολύ μεγάλου πόνου της, γλυκαίνει, μαλακώνει. Αλλά την μαλακώνει το βάρος. Είμαστε στο ’59, πολύ κοντά στον εμφύλιο, ο αδελφός σκότωνε αδελφό.

Oπότε ένας φόνος, ναι μεν είναι ένας φόνος, αλλά έχει κάτι λιγότερο από το τώρα. Τότε, άμα σκότωνες άνθρωπο σε εκτελούσαν. Αν εκτελέσουν τον Στράτο θα ήταν θέμα επιβίωσης ολόκληρου του σύμπαντος αυτής της γυναίκας. Είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της μέχρι και τα παιδιά της χειραγωγεί, αν πεθάνει δεν υπάρχει ζωή μετά. Βλέπουμε τι σημαίνει η εικόνα και το όνομα το ’59 τον Τύρναβο, ήταν το ρούχο σου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved