Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου»
Media

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου»

Ελένη: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός στα 56 χρόνια καριέρας παραδέχεται ότι η προτεραιότητα του ήταν η δουλειά του και όχι η προσωπική του ζωή, μέσα του νιώθει ένα παιδί και κοιτάζει μόνο το μέλλον, ενώ δηλώνει πολύ φίλος με τα παιδιά του και υπέρμαχος της διαφορετικότητας που θεωρεί προσωπικό δεδομένο.

«Νιώθω ένα παιδί μέσα μου. Το θέατρο ήταν οι ρίζες μου και τα θεμέλια μου παρόλο που έκανα 25 σίριαλ στην τηλεόραση. Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου. Πάντα κοιτούσα το μέλλον και όχι το παρελθόν», είπε.

Για την συμμετοχή του στο σίριαλ ”Πανθέοι” ανέφερε: «Στην ”άνθηση” της μυθοπλασίας έχω μια ένσταση ότι τα σίριαλ είναι πάρα πολλά και έχουν παρόμοιες σχέσεις το ένα με το άλλο. Στους ”Πανθέους” που έπαιξα είναι ένα μεγάλο έργο και έπρεπε να δικαιωθεί περισσότερο».

konstantinou.jpeg

Σχετικά με τα επαγγελματική του πορεία δήλωσε: «Ήμουν χαμηλών τόνων και πολλές φορές δεν διεκδίκησα πράγματα στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα στις ίντριγκες και γι’ αυτό βρέθηκα πολλές φορές χτυπημένος και αδικημένος. Έχω παίξει σε έργα για δέκα λεπτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της ιδιαιτερότητας: «Το δικαίωμα του καθενός για την ιδιαιτερότητά του είναι καθαρά δικαίωμα του και τού ανήκει».

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου ήταν η δουλειά μου και ο έρωτας δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο. Τα παιδιά μου τα αγαπώ, τα καμαρώνω και είμαστε πολύ φίλοι. Όταν φεύγουν οι άνθρωποι σου προ στιγμής νιώθεις ένα κενό, δυστυχώς έχασα πολλούς συνεργάτες. Με ευχαριστεί να γράφω, 50 χρόνια γράφω» είπε καταλήγοντας.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved