Χρανιώτης: Με είδε ένα παιδί τυχαία στο δρόμο & ‘τσίμπαγε’ τον εαυτό του για να δει αν είναι αλήθεια
Media

Χρανιώτης: Με είδε ένα παιδί τυχαία στο δρόμο & ‘τσίμπαγε’ τον εαυτό του για να δει αν είναι αλήθεια

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

«Πλέον, δεν μπορώ να πάω σε μια δουλειά μόνο για τα χρήματα, το έχω κάνει παλιότερα. Δε βάζω εύκολα όρια και όταν χρειαστεί να τα βάλω, γίνομαι αγενής» είπε χαρακτηριστικά.

Για την πατρότητα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του ανέφερε ο ηθοποιός:

«Ο ‘ρόλος’ του μπαμπά είναι πιο δύσκολος από τους ρόλους στο θέατρο. Με τον γιο μου έμαθα να εξασκώ την υπομονή μου. Υπάρχουν φορές που θες να πιάσεις το παιδί σου και να το ‘πετάξεις’ λίγο μακριά γιατί σε έχει εκνευρίσει. Τώρα με το παιδί ξέρω πως πρέπει να είμαι υγιής, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μείνει χωρίς εμένα. Έχω αρχίσει και με αγαπάω λίγο περισσότερο».

0059_GEORGIA_AVASKANTIRA_GIORGOS_XRANIOTIS_11102023.jpg

Όπως είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας τη δημοσιότητα που φέρνει η δουλειά του: «Υπάρχουν φορές που είναι βολική η αναγνωσιμότητα, αν θες να κάνεις μια κράτηση. Δε μου αρέσει να έρχεται κάποιος που δε με γνωρίζει και να με ακουμπάει. Αν γνωριστούμε λίγο, μπορούμε και να αγκαλιαστούμε», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί:

«Με είδε ένα παιδί τυχαία στον δρόμο και ‘τσίμπαγε’ τον εαυτό του για να δει αν είναι αλήθεια» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

IMG_4424.jpg

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο «Αθηνά».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved