Survivor 2024: 16 μαχητές και 16 διάσημοι στο νέο κύκλο – Τι αλλάζει
Media

Survivor 2024: 16 μαχητές και 16 διάσημοι στο νέο κύκλο – Τι αλλάζει

Survivor 2024: Αρχές Γενάρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος.

Αυτός ο κύκλος δεν είναι All Star αλλά θα συμμετέχουν σε σύνολο 32 παίκτες, 16 μαχητές και 16 διάσημοι. Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη ακουστεί, ανάμεσα στα οποία είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

dalaka.webp

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time», θα δούμε 32 παίκτες στο σύνολο και στόχος είναι να παρουσιαστούν νέα, δυνατά σε αγωνιστικό επίπεδο πρόσωπα κι αυτό γίνεται προκειμένου το παιχνίδι να μην κουράσει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επιστρέφει η ατομική ασυλία ενώ σημαντική αλλαγή θα υπάρξει και στο κομμάτι των ποινών για όσους παραβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

survivor-2.jpg

Οι αποβολές θα ισχύουν μόνο σε σοβαρή παράβαση κανόνων και όχι στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να κλέψει φαγητό ή να επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις θα οριστούν σοβαρές ρήτρες και χρηματικές ποινές.

«Κάποιοι σίγουρα θα πάρουν πολύ περισσότερα. Οι μαχητές θα είναι άνθρωποι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τη Σοφιάνα πάντως δεν την ήθελαν πέρσι γιατί είχαν δημιουργηθεί κάποιες κόντρες με την παραγωγή, όμως βλέπω τώρα ότι βάζουν νερό στο κρασί τους», αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved