Τουμασάτου: Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο
Media

Τουμασάτου: Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο MEGA Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις ανυποχώρητες συγκρούσεις, τις πορείες διαμαρτυρίας και την οικογενειακή ζωή με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά της, και την διαχείριση των συγκρούσεων.

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το «κριάρι» θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ ”ταύρος”», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για την κόρη της αλλά και τους αγώνες για το δίκαιο, υπογράμμισε πως, «στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν».

mariana-toumasatou-alexandros-staurou-3.jpg

Και συνέχισε η Μαριάννα Τουμασάτου αναφορικά με την κόρη της αλλά και τον σύζυγό της: «Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή στο σπίτι. Ο δεσμός την μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

toumasatou-4.jpg

«Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου «τι έκανα για να σε μεγαλώσω», δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο»», κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» στο θέατρο «Coronet».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved