Η Μάγισσα - Νίκος Ψαρράς: «Υπήρξαν δυσκολίες... Κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες»

H Μάγισσα Κανέλλος

Media

Η Μάγισσα - Νίκος Ψαρράς: «Υπήρξαν δυσκολίες... Κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες»

H Μάγισσα: Η επιτυχία είναι συνώνυμο του ονόματος του και της πορείας που έχει διαγράψει. Όπως, βέβαια, και η γοητεία που εκπέμπει. 

Ο μοναδικός Νίκος Ψαρράς, ο τηλεοπτικός Κανέλλος της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» μιλά για όλα σε μία συνέντευξη επί παντός επιστητού...

magissa-(2).jpg

Στη δημοσιότητα έχει βγει το κόστος της παραγωγής... Πρόκειται για 12.000.000 ευρώ... Θεωρείτε ότι όσο πιο πολλά λεφτά δίνονται τόσο πιο καλό είναι το αποτέλεσμα;

Όχι απαραίτητα. Αν υπάρχουν χρήματα, παίρνεις καλύτερο εξοπλισμό, φτιάχνεις ωραιότερα σκηνικά, δίνεις καλύτερες αμοιβές, αλλά κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα. Μπορεί να ξοδέψεις εκατομμύρια, αλλά το αποτέλεσμα να μην αρέσει στον κόσμο. Γιατί, μην ξεχνάμε, όλα για τους θεατές τα κάνουμε.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στην εν λόγω σειρά;

Υπήρξαν δυσκολίες, κυρίως αφορούσαν στο ότι η σειρά είναι εποχής. Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα πάντα για εκείνη την εποχή. Επιπλέον, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες! Κάναμε πολλές σκηνές με άλογα, οπότε έπρεπε να μάθουμε ιππασία.

magissa-(4).jpg

Ο Κανέλλος σάς γοήτευσε ως ρόλος;

Ο Κανέλλος Λάσκαρης είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, δίκαιος αλλά και νευρικός. Εχει αρχές απαραβίαστες, Βάζει το στήθος του μπροστά για να προστατέψει την οικογένειά του, τους ανθρώπους γύρω του. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας από τις πρώτες αναγνώσεις. Βλέπω στοιχεία του Νίκου στον Κανέλλο. Τα παιδιά έγραψαν αυτόν τον ρόλο για μένα... Τώρα δουλεύουμε το φινάλε της σειράς και είναι δύσκολες σκηνές. Ο κόσμος θα συγκινηθεί πολύ, θα θέλουν σίγουρα να υπάρχει συνέχεια.

Θα υπάρξει;

Δεν το ξέρω... Αυτό είναι θέμα του καναλιού, της παραγωγής και των ανθρώπων που γράφουν. Γιατί στο τέλος αυτού του κύκλου όλα λύνονται, δίνονται απαντήσεις για όλα τα θέματα. Ολοι θα θέλαμε, πάντως, να υπάρξει νέα σεζόν... Τουλάχιστον αυτοί που επιζούμε... Γιατί δεν επιζούμε όλοι στο τέλος. Άνθρωποι που μάχονται και έχουν αντιπαραθέσεις, πεθαίνουν.

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved