Λιάγκας σε Χαϊκάλη: «Εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν φταίει ο παρουσιαστής»
Media

Λιάγκας σε Χαϊκάλη: «Εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν φταίει ο παρουσιαστής»

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην  Ελεονώρα Μελέτη  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό παρουσιαστή: «Βγήκε ένας συνάδελφός σου και επί ενάμιση μήνα με μια εμμονή “γιατί βγαίνω, γιατί πάω να δουλέψω”. Δεν τον πήρα τηλέφωνο, πρέπει να με πάρει εκείνος» και… ο Γιώργος Λιάγας του απάντησε μέσω του Πρωινού.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι η περίπτωση ανθρώπου που μόνος του έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του, ξεκάθαρα. Δεν έκανε κάτι που να τείνει στη σφαίρα του παραβατικού ποινικά, έκανε κάποιες πράξεις ηθικά απαράδεκτες, πίεσε κάποιες γυναίκες με κάποιο τρόπο, βγήκαν στη δημοσιότητα, είπε ένα συγγνώμη, το δικαιολόγησε άκομψα.»

liagkas-xaikalis21.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν το λέει για μένα, σε ό,τι με αφορά, πολλές φορές έχω πει ότι πρέπει να γυρίσει στο θέατρο, ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Παρότι δεν το ξέρει, να ψάξει να βρει μήπως πίσω από τις προτάσεις που του έγιναν κρύβεται κι ένας Λιάγκας. Μήπως σε κάποιους παραγωγούς που του έκαναν προτάσεις μέσα στον χειμώνα κρύβεται κι ένας Λιάγκας που είπε «είναι καλός, πάρε τον να σου παίξει στο θέατρο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την άλλη, ότι δεν πήγε καλά η παράστασή του στην Κύπρο, δεν στοχοποιήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο. Ήταν επιλογή του να πάει να δουλέψει σε μία συγκεκριμένη δουλειά, με μία συγκεκριμένη αισθητική, με ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο δεν ξέρω αν πραγματικά ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι ο Παύλος Χαϊκάλης. Δεν είναι επειδή ο κόσμος του έστριψε την πλάτη επειδή τον τιμώρησε για το metoo. Δεν του άρεσε αυτό το οποίο πήγαν να παρουσιάσουν. Και όταν είπαν ψέματα ότι είναι γεμάτοι, έλεγαν ότι εμείς κάνουμε κακό και λέμε ψέματα, ενώ βγήκαν οι ίδιοι και έλεγαν ότι είναι 7 άτομα».

liagkas-xaikalis4.jpg

Και κατέληξε: «Προσπαθούν να βρουν έναν εχθρό, όταν ο εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και ο κόσμος που μας κρίνει καθημερινά. Δεν φταίει ο παρουσιαστής. Πρέπει να τα βάλει με άλλους ο κ. Χαϊκάλης»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved