Fame Story τελικός: Όσα συνέβησαν όταν έσβησαν οι κάμερες! (exclusive photos&videos)

Χαμός στη σκηνή του Fame Story λίγο αφότου έσβησαν τα φώτα του live του τελικού. 

Media

Fame Story τελικός: Όσα συνέβησαν όταν έσβησαν οι κάμερες! (exclusive photos&videos)

Fame Story: Ο μεγάλος τελικός χθες το βράδυ (22/12) τα είχε όλα. Κέφι, χορό, συγκίνηση και φυσικά πολύ τραγούδι αλλά και μία μεγάλη νικήτρια, την Άννα Πολτζόγλου που κατέκτησε 50.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο. 

Το gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια του live αλλά και όσα έγιναν όταν έσβησαν τα φώτα.

Η Άννα φυσικά ήταν στο επίκεντρο όλων με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη με τη νίκη της και την κατάκτηση ενός μεγάλου στόχου της.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση από τον Νίκο Κοκλώνη ότι εκείνη είναι η νικήτρια, η Άννα δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει, με τους δασκάλους της στην Ακαδημία να σπεύδουν να την αγκαλιάσουν και να τη συγχαρούν, όπως ακριβώς έκαναν και οι συμπαίκτες της, παλιοί και νέοι οι οποίοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνη καθώς υπήρξε από τις παίκτριες που ποτέ δεν προκάλεσε καβγά, δεν ενεπλάκη σε καμία ίντριγκα, ούτε παρουσίασε ανταγωνιστική συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες και τελείωσε η μετάδοση του live στο Star, ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε κοντά στους σπουδαστές για να τους συγχαρεί έναν προς έναν ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και αναμνηστικές φωτογραφίες με τη νικήτρια αλλά και πολλούς ακόμα συντελεστές του φετινού Fame Story.

Και ύστερα ήρθε η σειρά της Άννας να δεχτεί μία προς μία τις ευχές των άλλοτε συμπαικτών της, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πλέον καλοί της φίλοι.

Λίγο πριν αρχίσει να αδειάζει το πλατό από κόσμο, μετά το τέλος του τελικού, μία μικρή αναστάτωση προκλήθηκε έξω από τα καμαρίνια των κριτών της επιτροπής, κυρίως έξω από τα καμαρίνια του Light και της Ελένης Φουρέιρα από θαυμαστές που ήθελαν να έχουν μία selfie μαζί τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με όσα δεν έδειξαν οι κάμερες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved