Βασίλης Πανόπουλος: Αυτός είναι ο «Δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ που λατρεύει η Ζέτα-Το δεύτερο επάγγελμα
Media

Βασίλης Πανόπουλος: Αυτός είναι ο «Δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ που λατρεύει η Ζέτα-Το δεύτερο επάγγελμα

Το Ρουκ Ζουκ είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας πρωταθλητισμό στη μεσημεριανή ζώνη με παρουσιάστρια την υπέροχη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ΑΝΤ1 είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ταυτότητα του «Δασκάλου» στο πιο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, πράγμα που αποτελούσε ένα μυστήριο για πολλούς.

Ο άνθρωπος… φωνή της εκπομπής, ήταν πάντα παρών σε όλες τις σεζόν από την εποχή που η εκπομπή προβαλλόταν στο Mega με την Μαίρη Μηλιαρέση. Είναι εκείνος που έχει χτυπήσει αμέτρητες φορές το buzzer για να επισημάνει το λάθος σε κάθε περίπτωση.

ROUK-ZOUK-PARAMONH-XRISTOYGENNWN-BACKSTAGE-(8).jpg

Ρουκ Ζουκ

Ποιος είναι ο «Δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ;

Πρόκειται για τον Βασίλη Πανόπουλο ο οποίος είναι όντως δάσκαλος στο επάγγελμα, αλλά και μουσικός. Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Βασίλης Πανόπουλος υπήρξε ο αγαπημένος δάσκαλός της στο σχολείο.

«Ήταν ο αγαπημένος μου καθηγητής και όχι μόνο εμένα. Όταν κάποια στιγμή μάς ανακοίνωσε ότι θα φύγει έκλαιγε η τάξη δύο μέρες, δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε», είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος όταν είχε παίξει στο “Ρουκ Ζουκ” στο 2021.

Ο Βασίλης Πανόπουλος γεννήθηκε στην Κορινθία και εκτός από δάσκαλος είναι και ένας επιτυχημένος μουσικός. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας.

Δείτε το πρόσωπό του στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved