Σάκης Κατσούλης: Η αιχμηρή ατάκα για τον Παππά και το έπαθλο του Survivor που δεν έχει λάβει ακόμα
Media

Σάκης Κατσούλης: Η αιχμηρή ατάκα για τον Παππά και το έπαθλο του Survivor που δεν έχει λάβει ακόμα

Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του φετινού Survivor ο Σάκης Κατσούλης, μιλά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και σχολιάζει το νέο κύκλο.

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι αποκαλύπτει πως ακόμη δεν έχει πάρει το έπαθλο στα χέρια του, σχολιάζει τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά ενώ δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς.

katsoulis-(4).jpg

«Δεν δέχθηκα πρόταση για το Survivor και είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δυο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να τα κερδίσω και τα δυο. Οπότε για εμένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει και να βγουν και άλλοι παίκτες, να δούμε νέα πρόσωπα. Μπήκε ο Αλέξης, μπήκε η Κατερίνα.

katsoulis-(1).jpg

Δεν μπορώ να πω κάτι, ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Η Κατερίνα πέρσι έφυγε με έναν τρόπο λίγο περίεργο, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να μπει και να αποδείξει. Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Αλέξης Παππάς και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, η δουλειά του είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος», λέει και συνεχίζει μιλώντας για τις αμοιβές.

katsoulis-(2).jpg

«Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν τα παιδιά γιατί δεν συζήτησα με την παραγωγή. Εγώ είμαι πολύ καλά με τα χρήματα που πήρα πέρσι. Ήμουν από τους παίκτες που δεν συζήτησα παραπάνω. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος πάει και διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από εμένα, τα παίρνει από την παραγωγή και από τον κύριο Ατζούν. Εμάς τα περσινά λεφτά από ότι ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια. 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Όλα τα λεφτά είναι εδώ. Δεν έχω πάρει ακόμα το έπαθλο».

«Το παιδί είναι κάτι το οποίο έρχεται. Νομίζω είμαστε και οι δυο έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Δεν είναι ώρα να αποκαλύψω αν θα κάνω πρόταση. Όταν το κάνω θα το δείτε», αναφέρει σε άλλο σημείο.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved