Γιάννης Χουβαρδάς: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση του Κακούρη από την παράσταση
Media

Γιάννης Χουβαρδάς: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση του Κακούρη από την παράσταση

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» αλλά και την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη, Γιάννη Χουβαρδά.

Το Happy Day επικοινώνησε μαζί του με τον ίδιο να ευχαριστεί ευγενικά για την επικοινωνία χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει καμία παραπάνω δήλωση από την ανακοίνωση του θέατρου.

kakouris-xouvardas-(1).jpg

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» ήταν τα λόγια του Γιάννη Χουβαρδά.

Δες το απόσπασμα

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

Λίγες ώρες μετά ο Λεωνίδας Καούρης ανέβασε μια αινιγματική ανάρτηση, την οποία όμως αποφάσισε να κατεβάσει.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων έγραφε πως: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ κι αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

1675196274767-33505072-kakouris-2.jpg

Ο Λεωνίδας Κακούρης επίσης επεσήμανε πως δεν άντεχε άλλο τους τοξικούς ανθρώπους και πως προτιμούσε το σκυλάκι του και την ησυχία του σπιτιού του.

Και καταλήγοντας είπε: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ**ω και τα Μέσα και όλα».

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου το πρωί της Πέμπτης (4-01) σχολιάστηκε το εν λόγω θέμα κάνοντας αποκαλύψεις.

«Αυτό που έχω μάθει από το επαγγελματικό περιβάλλον του Λεωνίδα Κακούρη είναι ότι έφτασε στα όριά του, δεν άντεξε άλλο, “έσπασε”, αυτό μου μετέφεραν. Υπήρχε ένταση με τον σκηνοθέτη. Υπήρξε μια διαρροή μετά την ανακοίνωση του Εθνικού ότι ο κύριος Κακούρης είχε πάθει υπερκόπωση, η ανάρτησή του όμως χάλασε αυτό το αφήγημα», αναφέρθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved