Ίαν Στρατής: Η Μαίρη Συνατσάκη, η ψυχοθεραπεία & ο ρόλος του μπαμπά
Media

Ίαν Στρατής: Η Μαίρη Συνατσάκη, η ψυχοθεραπεία & ο ρόλος του μπαμπά

O Ίαν Στρατής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την ψυχοθεραπεία, τη Μαίρη Συνατσάκη και την καθημερινότητα με την κόρη τους.

Αρχικά ανέφερε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day: «Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι για τους έκανε τη ζωή δύσκολη. Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν εγώ ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός και φώναζε συνέχεια».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Είμαι αρκετά συνεπής και νιώθω άσχημα όταν αργώ και σπαταλάω τον χρόνο των άλλων. Από την άλλη όμως, έχω ξεχαστεί αρκετές φορές, έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος και να μην πάω σε παράσταση».

ian-stratis.jpg

Για την ψυχοθεραπεία, ανέφερε: «Ο εαυτός μου με μπερδεύει, δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου. Για αυτό πηγαίνουμε σε ειδικούς, για να μας βοηθήσουν. Έχω πάει σε ψυχοθεραπευτή, λόγω χρόνου όμως, δεν συνέχισα. Ο ψυχοθεραπευτής με είχε βοηθήσει αρκετά αλλά και η σύντροφός μου, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία».

Και για τον ρόλο του μπαμπά τόνισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ μέσα σε αυτό, αλλά αφού έγινε έχει κυριεύσει τη ζωή μου, είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον. Ότι και να κάνω είναι στην εξίσωση πάντα αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved