Ναταλία Τσαλίκη:Δεν άκουσα τη λέξη "σ’ αγαπώ" στην παιδική ηλικία,μου έκανε για μεγάλο διάστημα κακό
Media

Ναταλία Τσαλίκη:Δεν άκουσα τη λέξη "σ’ αγαπώ" στην παιδική ηλικία,μου έκανε για μεγάλο διάστημα κακό

Για τα σύγχρονα ζευγάρια και τις σχέσεις μίλησαν η Ναταλία Τσαλίκη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα. 

Για τον ηθοποιό η αδιαφορία είναι ένα μικρό συζυγικό έγκλημα, ενώ η Ναταλία Τσαλίκη ανέφερε πως τα ζευγάρια δεν κάνουν μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

«Έχουμε μεγάλη αγάπη και φροντίδα για τα ζώα, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται η δυσκολία να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους. Βλέπω ανθρώπους που δεν κάνουν σχέσεις και έχουν ένα ζώο, αυτό δεν έχει μονό θετικές πλευρές», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

aris-lempesopoulos12.jpg

Η Ναταλία Τσαλίκη αποκάλυψε πως σχεδόν καθημερινά επαναπροσδιορίζει τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο.

«Οι γυναίκες σε μία σχέση είναι πιο δυνατές και μαχητικές. Σε μία οικογένεια και σε σχέση με τα παιδιά, η γυναίκα είναι το αφεντικό», δήλωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ενώ η Ναταλία Τσαλίκη συμπλήρωσε πως τη σχέση την κρατάει η γυναίκα.

«Με τον σύζυγό μου, Γιάννη Μπέζο, υπάρχει αγάπη και θαυμασμός και με τα χρονιά ισχύει ότι «αναπνέουμε» κοινά, είναι κάτι μαγικό», είπε η ηθοποιός.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος αποκάλυψε πως δεν είχε κάποια τηλεοπτική πρόταση, ενώ η Ναταλία Τσαλίκη ανέφερε πως οι προτάσεις που δέχτηκε δεν την αντιπροσώπευαν.

«Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν είχα και το διακαή πόθο να κάνω τηλεόραση. Είχα ακούσει ότι είμαι αντιτηλεοπτικός», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Το ότι δεν άκουσα τη λέξη «σ’ αγαπώ» στην παιδική μου ηλικία, μου έκανε για μεγάλο διάστημα κακό», είπε η Ναταλία Τσαλίκη, αποκαλύπτοντας πως αυτό την έκανε κλειστή και την οδήγησε στο θέατρο για να το καταπολεμήσει.

«Αυτό που έγινα το οφείλω στους γονείς μου, αλλά και αυτοί κουβαλούσαν το δικό τους σταυρό και μένω στον αγώνα που έκαναν. Δεν λέω συχνά τη λέξη «σ’ αγαπώ», αλλά προσπαθώ να τη λέω», κατέληξε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved