Αποκαλυπτικός ο Τσουρός: «Είχε παρεξηγηθεί τότε ο Ρέμος, του ζήτησα δημόσια συγγνώμη»
Media

Αποκαλυπτικός ο Τσουρός: «Είχε παρεξηγηθεί τότε ο Ρέμος, του ζήτησα δημόσια συγγνώμη»

Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει, Ακόμα δεν είδες τίποτα, τη Ναταλία Γερμανού αλλά αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο που του ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 

«Μου έχει συμβεί να ζητήσει καλεσμένος να μην είμαι σε κάποια προηγούμενη εκπομπή. Η μια ήταν να μην είμαι ούτε στον χώρο και η άλλη ήταν να μην μιλήσω κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, ωστόσο μίλησα. Τον έναν δεν τον ξαναείδα ποτέ δεν θέλω κιόλας, με τον άλλο έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας. είναι διαφορετική η αίσθηση που είμαστε σε δικό μας πλατό. Η εικόνα είναι πιο ζεστή και πιο ελκυστική. Το άλλο ήταν πιο ψυχρό. Ανασφάλειες έχω πάντα, και τις δουλεύω τι ανασφάλειες μου. Το δουλεύω και πάω μπροστά. Είμαι σε μια δημιουργική περίοδο, είμαι φωτεινός, χαρούμενος. Συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μου που τα φανταζόμουν και ήθελα να συμβούν. Και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και όχι αχάριστος», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Για την εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» είπε: «Υπάρχει μια πλευρά που λέει ότι πρέπει να είσαι αυστηρός για να κάνεις τη δουλειά σου. Πλέον αιτιολογώ την συμπεριφορά κάποιων παρουσιαστών. Από παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών δεν έχω δεχθεί άσχημες συμπροφορές. Έβαζα πάντα τα όρια μου. Στις ειδήσεις υπήρχαν άσχημες συμπεριφορές. Έχω αντιμετωπίσει τέτοιες συμπεριφορές. Έχω αντιμετωπίσει χαστούκι, με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο, διευθυντής μου μάλιστα. Δεν το είχα καταγγείλει μου έτυχε όταν ήμουν 22 ετών και πίστευα ότι «έτσι είναι η δουλειά». Μετά μου ζήτησαν και συγγνώμη», υπογράμμισε.

Όπως αποκάλυψε, «φροντίζω η προσωπική μου ζωή να είναι ανεξάρτητη από την επαγγελματική. Όταν φεύγω από τη δουλειά, κάνω με λίγους ανθρώπους παρέα από τον χώρο. Οι περισσότεροι που κάνω παρέα είναι εκτός χώρου. Πολλοί με λένε σνομπ αλλά αν δεν συμπαθώ κάποιον δεν πάω να του μιλήσω. Επειδή είμαι «διαφορετικός» στον αέρα, με άλλη ματιά λόγω των ειδήσεων, αυτό μπορεί να «χτυπάει» σε κάποιον. Στο lifestyle υπάρχει συναίσθημα που δεν υπάρχει στις ειδήσεις. Στην πρώτη εκπομπή στο νέο μας πλατό, χόρευα και έβγαινε από μέσα μου. Μετά με κοιτούσα και έλεγα: πώς κάνεις έτσι ρε παιδί μου; ήταν πιο «πάνω» από αυτό που είμαι, απλά με συνεπήρε η κατάσταση. Η Φαίη Σκορδά με απέτρεψε από το Dancing with the Stars».

«Όταν διάβαζα στην αρχή σχόλια για μένα, πέθαινα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα σχόλια, έκλαιγα, πονούσε το στομάχι μου. Μαθαίνεις στην πορεία να αδιαφορείς. Δεν συνηθίζεις το να σε βρίζει. Ωστόσο πάντα λαμβάνω τις κακές κριτικές υπόψιν αρκεί να είναι με κομψό τρόπο. Μαθαίνω ακόμα τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, άγχος υπάρχει σε όλες τις δουλειές. Σε μια δουλειά πρέπει να έχουμε όλοι το ίδιο όραμα. Δεν σχολιάζω ποτέ χωρίς να πω επιχειρήματα. Σε ελάχιστες περιπτώσεις με βλέπω υπερβολικό, και μία φορά έχω ζητήσει συγγνώμη, στον Αντώνη Ρέμο. Δεν περιμένω συγγνώμη από κάποιον που με έχει πληγώσει απλά θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου», τόνισε.

Για την Ναταλία Γερμανού: «είμαστε φίλοι με την Ναταλία. Ανταγωνιστικά δεν νιώθω, γιατί κάποιος θα ήταν απέναντι τηλεοπτικά. Ο εαυτός μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved