Χρήστος Λούλης: Το Famagusta, η Έμιλυ Κολιανδρή, η ηλικία και τα ταξίδια που σχεδιάζει με τα παιδιά
Media

Χρήστος Λούλης: Το Famagusta, η Έμιλυ Κολιανδρή, η ηλικία και τα ταξίδια που σχεδιάζει με τα παιδιά

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA, Famagusta, τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή και τα δύο παιδιά του. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στο Famagusta: «Νιώθω πολύ όμορφα, τυχερός και ευλογημένος γιατί παίρνω μέρος σε μια σειρά, που οι συνθήκες και το κλίμα συγκρίνεται μόνο με τις συνθήκες και το κλίμα του Maestro. Το κέντρο της προσοχής θα είμαστε εμείς και τα λόγια που θα λέμε. Αυτό που διαφοροποιεί η σειρά είναι ότι οι δημιουργοί της κυρίως ο Κούλλης Νικολάου και ο Αντρέας Γεωργίου, είναι ότι το έχουμε πάρει πατριωτικά. Κάνουμε τη δουλειά μας με έξτρα ψυχή, και επειδή οι περισσότεροι είναι Κύπριοι έχουν δώσει κάτι παραπάνω στη σειρά. Οι ιστορίες του Famagusta είναι αληθινές και οι άνθρωποι έχουν δώσει την άδειά τους για να βγουν. Εγώ υποδύομαι έναν δημοσιογράφο που παίρνει συνέντευξη από τους ανθρώπους αυτούς – που δεν είναι οι πραγματικοί, αλλά τους υποδύονται ηθοποιοί – οι ιστορίες είναι αληθινές. Ό,τι μπορείς να φανταστείς συμβαίνει στον πόλεμο. Τώρα που μιλάμε συμβαίνει. Πριν από 50 χρόνια έγινε στους Έλληνες αυτό».

«Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους από την Κύπρο που μου έχουν αφηγηθεί πράγματα. Είναι όλα συγκλονιστικά. Είναι συγκλονιστικό που κάποιος έχει ζήσει αυτά τα πράγματα και συνεχίζει να ζει. Χρειάζονται κάτι τέτοιες δουλειές για να μας θυμίζει την ιστορία. Είναι ένα νησί λίγο μεγαλύτερο από την Κρήτη που χωρίστηκε σε 60-40%. Στην Κύπρο το νιώθεις το ανοιχτό τραύμα. Απαγορεύεται να πας να δεις το σπίτι σου στην Αμμόχωστο», υπογράμμισε ο Χρήστος Λούλης.

«Η Κοραλία Καράντη είναι η γυναίκα που έχασε το μωρό, στις σκηνές που βλέπουμε στο τρέιλερ. Έχει κάνει οικογένεια και μέσα εκεί βλέπουμε τις ιστορίες των παιδιών. Η σειρά κάνει οπτικοποίηση των αφηγήσεων. Πιάνει την ιστορία από το 1950 ουσιαστικά. Πολλές φορές βλέπουμε τις σκηνές στο μόνιτορ να δούμε πώς το γυρίσαμε. Πολλές φορές τα βλέπω και ανατριχιάζω», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην ζωή του, τα επαγγελματικά του, και την σχέση του με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή.

«Σπάνια βλεπόμαστε με την σύζυγό μου, γιατί είναι με full γυρίσματα. Δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ τελειώνω την παράσταση «Ευαγγελισμός» στο Rex. Με βλέπουν εμένα τα παιδιά μου περισσότερο γιατί έτσι έχει ρυθμιστεί το πρόγραμμά μου. θεωρώ πως έχω ζήσει τη ζωή μου, έχω κάνει τρέλες και θα μπορούσα να κάνω και άλλες. Έχω ζήσει την ποικιλία, δεν θα ήθελα να είμαι συνέχεια σε μία τρέλα. Δεν θα ήθελα να συμπεριφέρομαι ως 25αρης ενώ θα γίνω 48 ετών. Στην πορεία πολλές φορές χάνουμε την ισορροπία αλλά μετά επανέρχεσαι. Το καλοκαίρι δεν δούλεψα, ούτε και πέρσι. Ήθελα και θέλω να ξεκουραστώ και να κάτσω με τα παιδιά μου. Η ζωή είναι ωραία όταν είσαι χαλαρά. Θέλω αυτό το καλοκαίρι να κάνουμε ταξίδια οικογενειακά. Θέλω να πάω τα παιδιά μου στην Αυστραλία να δουν τα ξαδέρφια τους. ένα άλλο όνειρό μου είναι να πάρω ένα τροχόσπιτο και να γυρίσω όλη την Ευρώπη», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Για τα παιδιά του ανέφερε: «με συγκινεί όταν τους ξυπνάω το πρωί ή τους βάζω για ύπνο ή στο διάβασμά τους, αυτό το βλέμμα τους, που σε κοιτούν και είναι ένα τόσο καθαρό και ευάλωτο βλέμμα γιατί δεν έχουν μάθει να φορούν την πανοπλία απέναντι στη ζωή για να σκληρύνει το βλέμμα τους. Είναι σαν σφουγγαράκια. Θέλω να συνεχίσουν να έχουν αυτή την περιέργεια για τη ζωή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved