Κλέλια Ανδριολάτου: Το κατάλευκο υπνοδωμάτιο και η μίνιμαλ αισθητική που θα αγαπήσεις!
Media

Κλέλια Ανδριολάτου: Το κατάλευκο υπνοδωμάτιο και η μίνιμαλ αισθητική που θα αγαπήσεις!

Λάτρης του simple is perfect και των λευκών αποχρώσεων φαίνεται να είναι η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία μας αφήνει να ρίχνουμε «κλεφτές» ματιές στο σπίτι όπου ζει και κάθε φορά ξεχωρίζουμε και μια διαφορετική γωνιά του!

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο, «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro», μετά από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, φαίνεται να έχει επιστρέψει στη «βάση» της και να απολαμβάνει αρκετό χρόνο στο σπίτι της.

Ένα σπίτι που διαθέτει άνετους χώρους με λευκά έπιπλα, χρώμα που δείχνει να αρέσει πολύ στην Κλέλια Ανδριολάτου.

Σε φωτογραφίες που ανεβάζει πού και πού η όμορφη ηθοποιός μέσα από το σπίτι της, είναι εμφανής η προτίμησή της στο λευκό χρώμα και στην απλή διακόσμηση των χώρων του χωρίς πολλά διακοσμητικά. Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει περισσότερη σημασία στην άνεση και τη λειτουργικότητα του σπιτιού παρά στο ντεκόρ και τα άσκοπα αντικείμενα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέλεξε να μας δείξει την κρεβατοκάμαρά της, η οποία υιοθετεί την minimal αισθητική και τα λευκά χρώματα, όπως και τα υπόλοιπο σπίτι!

dwmatio-andriolatou.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved