Παναγιώτης Στάθης: «Με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος που απευθύνθηκε ο Νταλάρας στους δημοσιογράφους»
Media

Παναγιώτης Στάθης: «Με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος που απευθύνθηκε ο Νταλάρας στους δημοσιογράφους»

Πρωινό ΣουΣου: Ο Παναγιώτης Στάθης βρέθηκε σήμερα 22/1 καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, ο πολύ αγαπητός στο κοινό δημοσιογράφος, σχολίασε και τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ.

«Με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος που απευθύνθηκε ο Γιώργος Νταλάρας. Για να ξέρουμε για ποιον λέμε τώρα, για αυτό το θηρίο του πολιτισμού που είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Με ενόχλησε πολύ ο τρόπος που απευθύνθηκε στα παιδιά αυτά που είναι στο πεζοδρόμιο. Δεν είμαι σε θέση εγώ να κρίνω τον Νταλάρα, αλλά κατά τη γνώμη μου επειδή τον έχω πολύ ψηλά σε μέγεθος καλλιτεχνικό ως πρόσωπο και ως εικόνα γενικότερη, θα περίμενα να είναι πιο πατρικός με αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης και συνέχισε:

sta8hs.jpeg

«Δηλαδή μπορεί να έχει μια άποψη για τη δημοσιογραφία, που μπορεί να την έχω κι εγώ στο τέλος της ημέρας στην ουσία αυτών που είπε, για κάποια πράγματα, αλλά αυτά τα παιδιά εκεί έξω κάνουν μία δουλειά. Το να λες σε αυτό το παιδί ότι θα ντρέπεται ο πατέρας σου, εμένα δεν μου αρέσει. Και σου ξαναλέω, αν το έλεγε ο Χ, θα σου έλεγα έλα μωρέ και τι έγινε.

sta8hs2.jpg

Έχει σημασία ποιος λέει τι και για εμένα έχει σημασία ότι το λέει αυτό το τεράστιο μέγεθος, αυτό το θηρίο του πολιτισμού ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτό με στενοχώρησε περισσότερο και νιώθω ότι πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά εκεί έξω που δίνουν μάχη καθημερινά στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο, κάνοντας δουλειές, κάνοντας ρεπορτάζ. Ο τρόπος πάντα υπάρχει να μην απαντήσεις σε μία ερώτηση. Σημασία έχει απέναντι σε αυτά τα παιδιά που είναι νέοι εργαζόμενοι, να είσαι πιο πατρικός. Από εκεί και πέρα τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό ως προς καλλιτεχνική προσωπικότητα στον Νταλάρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved